Connect with us

Sport

FC Botoşani – Petrolul. Cristi Pustai: “Trebuie să acumulăm 45% din punctele puse în joc ca să evităm retrogradarea”

FC Botoşani debutează pe teren propriu în play-out-ul Ligii I, urmând să întâlnească vineri seară, de la 20.30, formaţia Petrolul Ploieşti. FC Botoşani a terminat turul pe locul 10 cu 26 de puncte în timp ce Petrolul s-a clasat pe ultima poziţie cu doar 8 puncte.

Distribuie pe:

Published

on

cristi pustai

FC Botoşani debutează pe teren propriu în play-out-ul Ligii I, urmând să întâlnească vineri seară, de la 20.30, formaţia Petrolul Ploieşti. FC Botoşani a terminat turul pe locul 10 cu 26 de puncte în timp ce Petrolul s-a clasat pe ultima poziţie cu doar 8 puncte. La startul play-out-ului, cele două echipe se prezintă cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat.

Cristi Pustai, antrenoul principal al FC Botoşani, se aşteaptă la un meci foarte dificil deoarece Petrolul se agaţă de ultimele şanse pentru a se salva de la retrogradare. În acelaşi timp, după trei înfrângeri cu Dinamo, Astra şi ASA Tg. Mureş şi niciun gol marcat în 2016, FC Botoşani este condamnată să obţină trei puncte în meciul de vinery.

“Începe primul meci dintr-un nou campionat. Un campionat în care noi ne plasăm la jumătatea clasamentului, exact ceea ce ne aşteptam. S-au strâns toate echipele şi orice formaţie din play out poate să retrogradeze sau poate să termine pe poziţia a şaptea. Din acest moment punctele nu se mai împart. Vineri sprerăm să câştigăm cele trei puncte pentru a ţine la o distanţă destul de apreciabilă ultimele clasate. Cei de la Petrolul au avut evoluţii bune, dar fără se concretizeze cu puncte. Ca şi noi de altfel la ultimile trei meciuri. Va fi un meci pentru cele trei puncte, foarte încins. Au câţiva jucători buni în echipă, joacă ofensiv. Este o echipă care nu a depus armele. Programul play-out-ului este discutabil pentru că ne avantajează în măsura în care ne facem punctele pe teren propriu. Trebuie să acumulăm 45% din punctele puse în joc ca să evităm retrogradarea. Orice punct luat este de la o echipă cu care te lupţi la retrogradare. Din acest moment orice punct adăugat este un pas înainte”, a declarat Cristi Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad