Connect with us

Administratie

Şoptică a cedat. Gheorghe Sorescu va fi candidatul PNL la Consiliul Judeţean

COMUNICAT La propunerea co-președintelui Costel Șoptică, Comitetul Județean Executiv al Partidului Național Liberal Botoșani a validat, luni, 29.02.2016, candidatura lui Gheorghe Sorescu la președinția Consiliului Județean. Așadar, în unanimitate, membrii Cjex au decis că soluția optimă pentru deschiderea listei PNL la Consiliul Județean Botoșani este președintele în exercițiu.

Distribuie pe:

Published

on

sorescu drumuri judetene1

COMUNICAT La propunerea co-președintelui Costel Șoptică, Comitetul Județean Executiv  al Partidului Național Liberal Botoșani a validat, luni, 29.02.2016, candidatura lui Gheorghe Sorescu la președinția Consiliului Județean.  Așadar, în unanimitate, membrii Cjex au decis că soluția optimă pentru deschiderea listei PNL la Consiliul Județean Botoșani este președintele în exercițiu.

Validarea lui Gheorghe Sorescu cu acceptul tuturor factorilor de decizie de la nivelul județului clasează, încă o dată, Organizația Județeană a Partidului Național Liberal pe traiectoria corectă în ceea ce privește drumul spre câștigarea alegerilor locale din iunie 2016.

Considerăm ca fiind nefondate dezbaterile din spațiul public pe seama desemnării candidatului la președinția Consiliului Județean, deoarece acestea au reprezentat opinii personale ce au stârnit un val de speculații, însă nu reprezentau punctul de vedere al  întregii echipe liberale. Cu siguranță, este un câștig pentru Partidul Național Liberal  faptul că mai mulți liberali se bucură de notorietate în județ. Acest lucru indică negreșit încrederea electoratului în resursa umană pe care partidul o deține și permite astfel să o lanseze în bătăliile electorale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad