Connect with us

Administratie

Drumul Dorohoi – Vama Racovăţ va fi reparat până la sfârşitul lunii aprilie – FOTO

Published

on

Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (7)

Odată cu anunţul oficial privind deschiderea Punctului Vamal Racovăţ, drumul Dorohoi – Racovăţ a devenit o prioritate pentru Consiliul Judeţean Botoşani şi pentru Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Cristian Achiţei, vicepreşedintele CJ Botoşani, susţine că până la sfârşitul lunii aprilie se va putea circula în condiţii normale pe acest drum.

“Pe drumul Dorohoi – Vama Racovăţ avem două tronsoane de covor asfaltic. E vorba de tronsonul din Iezer şi o porţiune de 200 de metri înainte de intrarea în comuna Pomîrla, la kilometrul 12. Acolo este vorba de refacerea îmbrăcăminţii asfaltice. În rest, drumul necesită lucrări de întreţinere curentă. În ceea ce priveşte de drumul de la intrare în vamă, drumul judeţean 291 E, care are o lungime de 250 de metri, eu am avut o discuţie cu domnul primar de la Pomîrla. În ultimii doi ani tot am auzit: anul ăsta se deschide vama, anul viitor se deschide vama. Anul ăsta iar se deschide vama. Îi asigur că dacă se deschide vama, într-o zi am executat covorul asfaltic, cu marcaj şi tot ce trebuie. Este o lungime foarte mică. Până la sfârşitul lunii aprilie, acest drum va fi rezolvat”, a declarat Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

În momentul de faţă, drumul Dorohoi – Racovăţ este unul din cele mai proaste drumuri din judeţul Botoşani iar pe anumite porţiuni este aproape impracticabil.

Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (9) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (8) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (7) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (6) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (5) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (4) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (3) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (2) Drum judetean Iezer, comuna Hiliseu (1)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad