Connect with us

stiri

Primărie nouă în comuna Pomârla. Dumitru Chelariu: „Costurile nu au fost mari. Am lucrat în regie proprie“ – GALERIE FOTO

Published

on

Pomarla, sediu nou al primariei (14)

Începând de astăzi, angajaţii Primăriei comunei Pomârla vor lucra în condiţii civilizate aşa cum o fac şi colegii lor din alte unităţi administrativ-teritoriale. Sediul în care şi-au desfăşurat activitatea până astăzi era impropriu, nu mai îndeplinea niciun fel condiţii de siguranţă şi ar fi trebuit demolat încă din 2010.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, spune că era conştient de necesitatea unui sediu administrativ dar în acelaşi timp erau şi foarte multe probleme în ceea ce priveşte apa, infrastructura rutieră sau asigurarea condiţiilor în unităţile de învăţământ.

Pomarla, sediul vechi al primariei (2)

Fostul sediu al Primariei Pomirla

„Era o necesitate. Încă din primul mandat am constatat că avem o problemă deoarece nu exista un sediu administrativ care să asigure toate condiţiile. Nu am putut lua măsuri pentru că erau alte proiecte mai importante. Am preferat să facem anumite obiective de care să beneficieze cât mai mulţi locuitori. Dacă începeam cu sediu primăriei, se interpreta că facem pentru confortul angajaţilor. În mediul rural, necesităţile sunt enorme, sunt foarte mult lucruri de rezolvat. După inundaţiile din 2010, vechiul sediu a primit aviz pentru demolare. Cu toate acestea, noi ne-am mai desfăşurat activitatea în acel sediu încă patru ani pentru nu aveam alte soluţii“, ne-a spus Dumitru Chelariu.

Noul sediu al primăriei a fost realizat într-o clădire aflată în paragină. S-au cumpărat materiale şi s-a lucrat cu oameni din comună deoarece un contract cu o firmă ar fi dus la cheltuieli mult mai mari.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla (3)

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomirla

„Această clădire a fost în urmă cu mai mulţi ani sediul dispensarului uman. Era o ruină. Am început cu acoperişul, cu utilităţile, instalaţiile şi până la telefonie sau internet. Costurile nu au fost foarte mari deoarece am lucrat foarte mult în regie proprie. Este o bucurie pentru toţi angajaţii. Eu le apreciez răbdarea pe care au avut-o. Ne-am mutat tot ceea ce aveam“, a adăugat primarul comunei Pomârla.

Pomarla, sediu nou al primariei (29) Pomarla, sediu nou al primariei (28) Pomarla, sediu nou al primariei (14) Pomarla, sediu nou al primariei (13) Pomarla, sediu nou al primariei (11) Pomarla, sediu nou al primariei (9) Pomarla, sediu nou al primariei (6) Pomarla, sediu nou al primariei (5) Pomarla, sediu nou al primariei (4) Pomarla, sediu nou al primariei (2) Pomarla, sediu nou al primariei (1) Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla (3)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad