Connect with us

Sport

Pandurii Tg. Jiu riscă să ajungă în insolvenţă. Complexul Energetic Oltenia nu va mai finanţa echipa de fotbal

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a făcut vineri un anunț îngrijorător pentru clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Complexul Energetic Oltenia, care este principalul sponsor al clubului, înregistrează pierderi record, lucru care va bloca investițiile pe viitor la clubul de fotbal din Târgu Jiu.

Distribuie pe:

Published

on

fc bt-pandurii gol hora (3)

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a făcut vineri un anunț îngrijorător pentru clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Complexul Energetic Oltenia, care este principalul sponsor al clubului, înregistrează pierderi record, lucru care va bloca investițiile pe viitor la clubul de fotbal din Târgu Jiu.

Narcis Răducan a confirmat că situația este una foarte delicată pentru club. “Mai frumos de atât nu se putea. A venit ca o lovitură pentru noi. E frustrant. Eu sunt de acord să încercăm anual să ieșim de sub tutela Complexului Energetic, asta a fost și propunerea mea. Să ne sprijine și în acest an, pentru că avem acea datorie și trebuie să ne îndeplinim obiectivul. E păcat să ne oprim. Vă dați seama că e o lovitură directă, mai greu de atât nu se poate. Ar fi păcat să dispară o echipă în plin campionat”, a zis Narcis Răducan la Dolce.

Pandurii este unul dintre cluburile care cheltuiește sume importante cu jucătorii. De exemplu, Ropotan și Acsinte, fotbaliști aduși în această iarnă, au primit câte 30.000 de euro la semnătură și salarii de cîte 7.500 de euro lunar, sume pe care doar Steaua și Astra, în parte, le mai pot plăti în Liga 1!
Citeşte mai mult pe GSP.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad