Connect with us

Sport

FC Botoşani – Astra. Cornel Şfaiţer: “Astra este o echipă foarte bună dar nicio echipă nu este de neînvins”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, se aşteaptă ca echipa antrenată de Cristi Pustai să obţină minim un punct în meciul cu Astra Girgiu, programat vineri seară, începând cu ora 20.30. Oficialul botoşănean este conştient de forţa echipei lui Şumudică dar spune că în momentul de faţă nicio echipă este sigură de victorie.

Distribuie pe:

Published

on

sfaiter, matulevicius

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, se aşteaptă ca echipa antrenată de Cristi Pustai să obţină minim un punct în meciul cu Astra Girgiu, programat vineri seară, începând cu ora 20.30. Oficialul botoşănean este conştient de forţa echipei lui Şumudică dar spune că în momentul  de faţă nicio echipă este sigură de victorie.

“E clar ca Astra va veni sa joace la Botosani, pentru ca ei se bat la campionat. Eu sper sa iasa un joc bun si sa reusim sa obtinem punct sau puncte. Astra este o echipa foarte buna, liderul acestui campionat, dar nicio echipa nu este de neinvins. Au un lot valoros, dar nu am vazut ceva spectaculos in prima etapa. Am incredere ca antrenorul va pregati bine jocul si speram sa obtinem victoria, dar nu ne va fi usor”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad