Connect with us

Evenimente

Minori bănuiţi de comiterea unor furturi din locuințe în Hlipiceni

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au identificat doi minori, în vârstă de 15 ani şi respectiv 16 ani, din comuna Hlipiceni, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, a unor infracţiuni de furt.

Distribuie pe:

Published

on

politie, jandarmi

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauze, poliţiştii Secţiei Rurale 3 Hlipiceni au identificat doi minori, în vârstă de 15 ani şi respectiv 16 ani, din comuna Hlipiceni,  ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, a unor infracţiuni de furt.

Astfel, în sarcina celor doi s-a reţinut că în perioada arătată, ar fi pătruns prin efracţie în patru locuinţe de pe raza localităţii Victoria, comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, o parte din prejudiciu fiind recuperat în timpul cercetărilor efectuate.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi  infracționale a celor doi autori, urmând să fie propusă soluție procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad