Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un stranier beat, în oraşul Darabani

La data de 06.02.2015, în jurul orei 19.00, M. I. de 27 de ani, din localitatea Baranca, judeţul Botoşani, posesor permis de conducere eliberat de autoritățile spaniole, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Darabani şi s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care a acroşat lateral vehiculul respectiv.

Distribuie pe:

Published

on

accident bulevardul emnescu botosani (1)

Foto: Arhiva Botosani Online

La data de 06.02.2016, în jurul orei 19.00, M. I. de 27 de ani, din localitatea Baranca, judeţul Botoşani, posesor permis de conducere eliberat de autoritățile spaniole, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Darabani şi s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care a acroşat lateral vehiculul respectiv.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul lui M.I. rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad