Connect with us

Cultura

Patru filme la Cinema Unirea Botoşani: “UPS”, “USTUROI”, “TINEREŢE” şi “POVESTE DE DRAGOSTE”

Published

on

filme cinema unirea

Cinema Unirea Botoşani –  Filmele care vor rula în perioada 5 februarie – 11 februarie

UPS – ora 13.00

Regia: Toby Genkel
Cu: Callum Maloney, Tara Flynn
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Sfârșitul lumii a venit. Potopul s-a dezlănțuit. Din fericire, pentru Dave și fiul său Finny există o Arcă menită să salveze animalele. Dar, așa cum se dovedește la fața locului, speciei lui Dave și Finny nu i se permite să intre. Furișându-se la bord cu ajutorul lui Hazel și Leah, cele două animăluțe cred că sunt în siguranță.

USTUROI – ora 15.00

Regia: Lucian Alexandrescu
Cu: Elena Ivanca, Tibi Covaci, Darius Stoica,Sebastian Topan
Gen film: Comedie
Ieremia Ceapă, un băiat rrom dintr-un sat pierdut al Transilvaniei, România, se plânge celui mai bun prieten, Nicușor, de sărăcia pe care o îndură familia sa și de faptul că fratele său vrea să se căsătorească cu fiica bogatului Usturoi, dar nu are bani pentru asta. Cei doi fug de la școală către marele oraș pentru a deveni actori și a-și creea un trai mai bun. Drumul lor este presărat cu aventuri, de la situații periculoase cu oameni dificili, la o posibilă întâlnire cu Poliția atunci când încearcă să meargă fără bilet cu trenul, dar în final ajung teferi la Cluj. Din păcate planul lor de a deveni actori se năruie și cei doi sunt trimiși acasă cu mașina Poliției. Pe drum află un secret ce va salva ziua și va facilita căsătoria fratelui lui Ieremia cu frumoasa fată a lui Usturoi.

TINERETE – ora 17.00

Regia: Paolo Sorrentino
Cu: Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine,Harvey Keitel
Gen film: Dramă
“La giovinezza” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor și compozitor, pe de o parte, și un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce își petrec vacanța în Munții Alpi. Filmul urmărește eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum și relațiile pe care le au cu copiii lor, dar și modul în care aceștia interacționează cu ceilalți oaspeți ai hotelului la care sunt cazați.

POVESTE DE DRAGOSTE – ora 19 .00

Regia: Cristina Iacob
Cu: Dragoș Bucur, Raluca Aprodu
Gen film: Comedie, Dragoste
Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad