Connect with us

Economic

O firmă cu 22 de ani de vechime în Botoşani a realizat în 2015 cea mai mare cifră de afaceri

Published

on

euro foto publika.md

2015 a fost un an foarte bun pentru mulţi agenţi economici din municipiul şi judeţul Botoşani, fie că se ocupă de producţie sau comerţ. Aceste firme cu peste 20 de ani vechime pe piaţă au înregistrat anul trecut cele mai mari încasări din istorie.

În 2015, firma Admir a realizat cele mai mari vânzări din istoria de 22 de ani. Omul de afaceri Ionel Roşu, patronul firmei botoşănene, ne-a declarat că a înregistrat o cifră de afaceri de peste 16 milioane de lei, cu aproximativ 2 milioane de lei mai mult decât în 2014.

ionel rosu

Ionel Rosu, patronul Admir

“2015 a fost cel mai bun an din istoria firmei. Am avut avut o cifră de afaceri de aproape patru milioane de euro. Diferenţa nu este foarte mare comparativ cu anul precedent. Eu am fost tot timpul pe creştere. Anul trecut am avut vânzări de 16 milioane de lei iar în 2014 am avut vânzări de 14,1 milioane de lei. În 2013 au fost 13,1 milioane. Una peste alta, 2015 a fost cel mai bun an din istoria firmei. Canicula de vara trecută a contribuit la această creştere a vânzărilor comparativ cu anii anteriori. Sucurile, îngheţata şi berea au fost cele mai vândute. Vânzări mari sunt şi la ţigări dar acestea nu aduc profit”, ne-a spus Ionel Roşu.

Pentru că a fost un an foarte bun din punct de vedere al vânzărilor, omul de afaceri botoşănean a realizat în 2015 şi o investiţie de peste 200.000 de euro într-un depozit modern. Pentru 2016 nu îşi propune mari investiţii şi nici extinderea reţelei de chioşcuri.

admir depozit nou (10)

“Anul trecut am investit într-un depozit nou iar în acest an trebuie să-l plătesc. Anul 2016 este un an de consolidare, trebuie plătite ratele la bănci. Despre dezvoltare vorbim de anul viitor. Sunt 22 de ani de Admir în Botoşani”, a adăugat omul de afaceri botoşănean.

admir magazin george enescu (4) admir magazin george enescu (1) admir magazin george enescu (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad