Connect with us

Evenimente

INCONŞTIENŢĂ Era în arest la domiciliu, nu avea permis dar a fost implicat într-un accident rutier

La data de 31.01.2016, orele 01:30, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca B. I. de 23 ani, din orașul Flămînzi, județul Botoșani, persoană aflată în stare de arest la domiciliu, a fost implicat in producerea unui accident rutier soldat cu avarii, pe raza comunei Copălău, județul Botoșani.

Distribuie pe:

Published

on

masina politie noaptea

La data de 31.01.2016, orele 01:30, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca B. I. de 23 ani, din orașul Flămînzi, județul Botoșani, persoană aflată în stare de arest la domiciliu, a fost implicat in producerea unui accident rutier soldat cu avarii, pe raza comunei Copălău, județul Botoșani.

Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că tanarul a condus un autoturism avand aplicate placute cu numere de inmatriculare straine, pe D.C. 51 din comuna Copălău, județul Botoșani, iar pe fondul neatenției și a lipsei de experiență in conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de numitul A. D. de 20 ani, din comuna Copălău, județul Botoșani.

În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a celor două autovehicule.

În urma verificării bazelor de date s-a constatat că B. I. nu deține permis de conducere, iar împotriva sa este dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-o cauza penala privind infracțiuni la normele rutiere.

Având în vedere că a fost încălcată măsura preventivă a arestului la domiciliu, la data de 01.02.2016, politistii vor propune revocarea măsurii. În cauză continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad