Connect with us

Economic

Mai multe zboruri săptămânale pe ruta Suceava – Bucureşti

Published

on

tarom avion

Avion Tarom. Foto: aeroportsuceava.ro

Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat schimbarea orarului de zbor al Tarom de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” şi că se vor facilita legături mai rapide din Suceava către cel puţin 20 de destinaţii europene.

Cătălin Nechifor a precizat că începând cu 1 martie 2016, compania Tarom va opera mai multe zboruri pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Nechifor a precizat că zborurile Suceava – Bucureşti vor fi operate în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri. Avioanele vor pleca de la Suceava la ora 5:55 şi vor ajunge la Bucureşti la ora 7:10. Zborurile pe ruta Bucureşti – Suceava sunt programate pentru zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 21:20 şi cu sosire la Suceava la ora 22:30.

Şeful administraţiei judeţene a remarcat că prin schimbarea orarului de zbor de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, sucevenii, şi nu numai, vor avea legături mult mai bune către mai multe destinaţii internaţionale. „De pe 1 martie a.c. pot fi luate în calcul zboruri cu oprire pe Aeroportul Otopeni şi cu legături foarte bune către cel puţin 20 de destinaţii europene. Şi sper că acest lucru se va vedea şi în creşterea numărului de pasageri de pe Aeroportul <Ştefan cel Mare>”, a spus Nechifor.

Sursa: MonitorulSV.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )