Connect with us

Politica

Un liberal botoşănean îşi atacă şefii: “P.N.L. partidul lui Soptica si Gireada?”

Published

on

pnl gireada grigoras soptica

În PNL Botoşani lucrurile nu sunt nici pe departe aşa cum vor să le prezinte liderii. Tensiunile continuă, sunt în continuare tot felul de tabere, cu cât se apropie alegerile apar tot mai mulţi nemulţumiţi deoarece nu încap pe liste iar unii dintre ei încep să reacţioneze.

Un exemplu este Viorel Coman. După ce s-a luptat cu Florin Ţurcanu, acum se luptă şi cu tabăra Şoptică-Gireadă. În cursul zilei de astăzi, Coman a postat un mesaj dur la adrea celor doi, mesaj care i-ar putea aduce excluderea din PNL, deoarece noul statut interzice atacurile la şefi.

Redăm mai jos mesajul integral postat de Viorel Coman:
comanviorelTrebuie sa precizez de la inceput, ca, va rog sa interpretati postarea mea, ca si cum as fi la conferinta de presa. Am asteptat sa mai fiu invitat ,cum era de exemplu pe vremea domnului Grigoras, dar… in ultimul timp ,mai exact de cand Soptica Costel ( presedintele actual de carton) a preluat miseleste partidul direct la Bucuresti ,fara a consulta organizatia , fara sa fie votat intr-o delegatie permanenta ,nu am mai fost invitat. As mai dori sa fac o precizare si anume ,actualul presedinte de carton impreuna cu domnul Gireada nu doresc sa se faca publica nici o dorinta a vreunui membru , sa nu se afle nimic in exterior pentru ca asa zis imaginea lor ” imaculata” sa nu fie patata,cu amenintarea ca daca spun ceva sunt dat afara din partid! Intre ai sustine pe acesti indivizi si a apara partidul, aleg fara echivoc ( rog pe presedintele de carton sa-i explice domnului Gireada ce inseamna “echivoc”) a doua varianta! Din pacate in interiorul partidului vorbesti la bec …ei fac ce vor ( ca-asa-i in tenis…!)
Sa trecem de fapt la subiect .De catva timp incoace , parca a fi pe tarlaua lor ( ca sa puna mana pe partid), aceste doua personaje, au inceput sa schimbe dupa bunul lor plac si interes, membrii din biroul politic judetean.Ma refer aici ca exemplu la ,Cristian Lazarovici care este de drept ( ales), Tupilus Petre ( consilier judetean)cooptat si ajuns de drept, Turcanu Liviu de drept ( fost supleant) si probabil alte persoanepe pe care, momentan nu le stiu (nu am lista ) in schimb sunt cooptate persoane care nu erau pe lista vechiului birou ca de exemplu Anca Paslaru ( nu ca as avea ceva cu ea).De unde si pana unde au dreptul ,preseditele de carton si deputatul sa faca regula dupa bunul sau plac, nu stiu, de asemenea, nu stiu daca este legal sau nu ceea ce fac ei! Inclin sa cred ca nu.Si am sa ma grija de acest aspect! Dar, va spun oameni buni, cum putem noi, Partidul National Liberal, sa convingem oamenii, ca varianta noastra este cea viabila, cand acest fel de personaje fara scrupule ajung sa ne vorbeasca si chiar sa ne conduca , nu stiu! Ceea ce stiu insa este, ca nu voi precupeti nici un efort ( rog pe presedintele de carton sa-i explice deputatului ce inseamna “a nu precupeti vreun efort”) sa lupt cu acesti indivizi, care au dus societatea noastra acolo unde este ea !Sunt total dezamagit de acest presedinte de carton si eu unul nu-l sustin in nici un demers politic! Probabil daca aceste personaje, vor ajunge pe alte functii de conducere, vor face angajarile, in sistemul de stat, dupa bunul lor plac si nu dupa criteriile de competenta! Ca exemplu presedintele de carton, l-a angajat pe fiul lui, la cabinetul parlamentar si numai dupa ce presa a facut presiune, acesta a cedat .Domnule persedinte de carton astept sa ma inviti, la prima conferinta de presa ,sa-ti spun in fata aceste cuvinte. nu cum esti tu obisnuit pe fata sa-mi spui una si pe la spate alta! De asemenea o rog pe Alina Gorghiu ( daca o sa citeasca acest mesaj) sa analizeze cat mai urgent situatia din Botosani ,si sa lase organizatia sa-si aleaga viitorul presedinte! Stimati liberali, partidul este al nostru sau al lui Soptica si Gireada?

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )