Connect with us

National

Patronul unui club de fotbal din România a fost reţinut

Omul de afaceri brașovean, Ioan Neculaie, la firmele căruia s-au desfășurat joi percheziții, a fost reținut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Adus în jurul orei 13.20 la Parchetul Tribunalului Braşov, Neculaie a fost audiat până în jurul 23.00. Ulterior, el a fost scos din sediul Parchetului cu cătuşe la mâini, fiind băgat într-o dubă a Poliţiei şi urmând a fi dus în arest, potrivit Mediafax.

Distribuie pe:

Published

on

fotbal minge

Omul de afaceri brașovean, Ioan Neculaie, la firmele căruia s-au desfășurat joi percheziții, a fost reținut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Adus în jurul orei 13.20 la Parchetul Tribunalului Braşov, Neculaie a fost audiat până în jurul 23.00. Ulterior, el a fost scos din sediul Parchetului cu cătuşe la mâini, fiind băgat într-o dubă a Poliţiei şi urmând a fi dus în arest, potrivit Mediafax.

Tot în cursul zilei de joi, a fost reţinut pentru 24 de ore fostul director economic al grupului Prescon Florin Păunescu, care a fost şef al Gărzii Financiare Braşov înaintea lui Vasile Bilingschi, audiat şi el în acest dosar.

Procurorii braşoveni au făcut, joi, percheziţii la clubul de fotbal FC Braşov şi la locuinţa patronului echipei, Ioan Neculaie, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de milioane de lei.

Ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Alina Popescu, au fost duse la audieri mai multe persoane, între care omul de afaceri Ioan Neculaie şi fostul şef al Gărzii Financiare Braşov Vasile Bilingschi.

Percheziţiile au vizat şi firmele controlate de omul de afaceri care fac parte din grupul Prescon.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )