Connect with us

Evenimente

Vulpile găsite ieri seară in Botosani au fost împuşcate. Poliţia face anchetă comună cu DSV-ul pentru a-l găsi pe vânător

Published

on

vulpi gasite in subsolul unui bloc din Botosani (4)

Analizele de laborator efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare au stabilit ca vulpile moarte gasite aseara in spatele blocului de la Casa Cartii au fost impuscate.

In plus, deocamdata nu exista suspiciune de rabie, dar intrucat nu se stie cine le-a impuscat si apoi le-a aruncat in zona respectiva, reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare fac ancheta comuna cu Inspectoratul Judetean de Politie Botosani.
“Animalele prezentau plagi traumatice produse prin arma de foc cu infiltratii hemoragice, distrugere de tesuturi, fractura de coaste si penetrarea peretului toracic cu producere de hemotorax. Trei cadavre de vulpi ucise prin impuscare. Ce e relevant deocamdata, prezumptiv, ca spun ca nu e vorba de rabie. Analiza in continuare si ancheta o vom efectua impreuna cu Inspectoratul Judetean de Politie pentru a afla care sunt cauzele si cine a fost faptuitorul acestui act”, a declarat Minodora Vasiliu, director DSVSA.
Aseara, in spatele blocului de la Casa Cartii au fost gasite trei animale moarte. O persoana a sunat la 112, iar cand au ajuns la locul cu pricina, politistii locali au constatat ca este vorba de trei lesuri de vulpi. Una dintre vulpi era complet jupuita.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )