Connect with us

Sport

Este botoşănean, are 19 ani, a fost refuzat de FC Botoşani iar acum joacă în Liga I la Craiova

CS U Craiova şi Steaua Bucureşti s-au înţeles în privinţa transferului atacantului Andrei Ivan la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Distribuie pe:

Published

on

burlacu

CS U Craiova şi Steaua Bucureşti s-au înţeles în privinţa transferului atacantului Andrei Ivan la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

Oltenii s-au pregătit însă pentru acest moment şi au adus la echipă înlocuitorul lui Andrei Ivan. Numele sau este Andrei Burlacu, are 19 ani şi a fost adus de la echipa a doua. Atacantul a şi debutat la Craiova la finalul anului trecut, în partida pierdută la Iaşi cu scorul de 1-0.

Andrei Burlacu este văzut cu ochi buni de conducerea clubului, aceştia sperînd că fotbalistul născut în Botoşani să aibă o evoluţie cel puţin la fel de bună ca lui Ivan.

Andrei Burlacu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al CraiOlguței şi a vorbit despre debutul în Liga 1, dar şi despre idolul sau, Gheorghiţă Geolgău.

“A fost o experienţă de neuitat. Băieţii m-au ajutat, m-au încurajat, iar acum că am fost cooptat în lot şi în cel de-al doilea stagiu al echipei sper la cît mai multe meciuri în tricoul echipei şi, de ce nu, să ajut prin goluri şi prin evoluţii bune.

Mi-a plăcut foarte tare Gheorghiţă Geolgău, el este idolul meu. L-am urmărit pe youtube şi consider că a fost un jucător senzaţional. Nu vreau să par lipsit de modestie, dar îmi doresc foarte tare să-i calc pe urme, iar stilul meu de joc sper că se aseamănă cu al lui.”, a declarat Andrei Burlacu.

REFUZAT DE FC BOTOŞANI, CUMPĂRAT DE CRAIOVA

Andrei Burlacu a început fotbalul la CSS Botoşani, fiind pregătit de Daniel Şchiopu. În anul 2014 a fost în probe la FC Botoşani, însă antrenorul de atunci al moldovenilor, Leo Grozavu, nu l-a vrut în lot pentru că jucătorul nu “s-ar fi omorît cu efortul”.

Imediat după acest moment Burlacu a avut evoluţii bune la turneul final de la Juniori B, iar CS U l-a cumpărat contra sumei de aproximativ 5.000 de euro. Fotbalistul a jucat mai întîi pentru juniori, după care a făcut pasul spre echipa a două, iar din 2015 se află în lotul echipei mari.

Citeşte mai mult pe GSP

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )