Connect with us

Politica

ALDE propune la Primăria Botoşani un candidat care nici el nu crede că va câştiga: “Plec cu şansa a treia, a patra”

ALDE a mai rămas cu două variante pentru candidatura la Primăria Botoşani. Deşi iniţial au fost vreo şase persoane nominalizate pentru a intra în sondaje, rând pe rând, acestea s-au retras. Au mai rămas Gabriel Atudoroae şi Silver Burlacu, decizia finală urmând să aparţină conducerii centrale a partidului.

Distribuie pe:

Published

on

atudoroae gabriel alde

ALDE a mai rămas cu două variante pentru candidatura la Primăria Botoşani. Deşi iniţial au fost vreo şase persoane nominalizate pentru a intra în sondaje, rând pe rând, acestea s-au retras. Au mai rămas Gabriel Atudoroae şi  Silver Burlacu, decizia finală urmând să aparţină conducerii centrale a partidului.

O parte dintre liderii ALDE Botoşani par să-l prefere pe Atudoroae, pe care l-au şi prezentat într-o conferinţă de presă. El are 40 de ani, a lucrat în perioada 1999-2004 la Direcţia de Finanţe Botoşani, apoi a fost manager la o firmă după care a devenit administrator la o altă firmă.

“Sunt un om nou în politică, am studii, am experienţă, am 20 de ani de căsnicie. Atenţia mea se va îndrepta către acei alegători care nu au fost la vot de două-trei mandate. Ei mi-au spus că dacă mergi tu şi candidezi, eu mă duc la vot. Dacă nu, iar nu mă duc la vot. La insistenţele domnului Zmău, m-am aruncat în această luptă”, îşi începe discursul posibilul candidat al ALDE la Primăria Botoşani.

“Eu sunt un om foarte ordonat şi foarte curat. Mie nu îmi place cum arată oraşul. Aceste nisipuri aruncate iarna care rămân pe lângă trotuare şi străzi care ridică un praf, ar trebui să dispară. Parcările din oraş, nu le văd rostul plăţii. Al doilea lucru, l-am observant, mi s-a întâmplat în faţă la spital, maşină parcată pe intrarea de la ambulanţă. Şoferul plecat. Ambulanţa stătea, un caz grav şi nu putea să facă niic. Nu se poate să nu ai o maşină de ridicat autoturisme care blochează circulaţia”, adaugă el.

I-am spus că sunt chestiuni minore şi l-am întrebat cum vede el dezvoltarea municipiului Botoşani şi ne-a răspuns: “Dezvoltarea oraşului nu se poate face fără fonduri europene. Avem la dispoziţie Programul Operaţional Regional, sunt bani foarte mulţi acolo. Sunt multe lucruri de făcut începând de la canalizare, asfaltare. Bucăţele mici de drumuri care sunt lăsate de izbelişte”.

“Plec cu şansa a treia, a patra”

Gabriel Atudoroae nu este foarte optimist în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor locale. El recunoaşte că şanse prea mari nu are pentru a ajunge primarul municipiului dar s-ar mulţumi şi cu funcţia de consilier local

“Plec cu şansa a treia, a patra. Scopul meu este să aduc cât mai multe voturi, o să fac o echipă la Consiliul Local de oameni corecţi, oameni care nu au mai fost prin alte partide politice. Probabil o să fie domnul Dumvrăvanu, domnul Burlacu. Mai avem doi-trei oameni care au activat în domeniul privat. Dacă scoatem patru-cinci consilieri locali, putem să ne spunem un punct de vedere. Campania mea va fi o campanie online şi door to door. Voi avea celule în fiecare cartier, prieteni care vor aduce la cunoştinţa celorlalţi lucruri despre mine”, a afirmat Atudoroae.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )