Connect with us

Evenimente

Autoturisme furate din alte ţări, descoperite în judeţul Botoşani

În cursul anului 2015 au fost descoperite si retinute în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme pentru care existau semnalari operative. În toate cazurile poliţiştii de frontieră au întocmit dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de furt sau alte infracţiuni conexe.

Distribuie pe:

Published

on

politia de frontiera tigari (3)

În cursul anului 2015 au fost descoperite si retinute în vederea continuării cercetărilor 4 autoturisme pentru care existau semnalari operative. În toate cazurile poliţiştii de frontieră au întocmit dosare penale privind săvârşirea infracţiunii de furt sau alte infracţiuni conexe.

Spre exemplu, în data de 20.03.2015, în baza unor date și informații deținute la nivelul B.C.M.I.I.T./S.T.P.F. Botoșani/I.T.P.F. Iasi, a fost identificat în municipiul Botoșani autoturismul Audi A4, înmatriculat în Italia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că pentru autoturismul Audi A4 autoritățile italiene au emis o alertă în data de 21.01.2014, pe art.38 din SIS II (bun căutat pentru confiscare). Autoturismul în valoare de 66.450 lei a fost ridicat și indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Botoșani, în vederea continuării cercetărilor, ulterior fiind predat firmei de asigurări din Italia în vederea restituirii proprietarului de drept.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad