Connect with us

Evenimente

Femeie lovită de o maşină pe trotuar. Şoferul a părăsit locul accidentului

La data de 20.01.a.c., în jurul orei 11.40, L. I. de 64 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29C, în localitatea de domiciliu, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă a drumului, împrejurare în care a surprins şi accidentat o femeie de 47 de ani, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton.

Distribuie pe:

Published

on

accident 6ianuarie (8)

La data de 20.01.a.c., în jurul orei 11.40, L. I. de 64 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29C, în  localitatea de domiciliu, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă a drumului, împrejurare în care a surprins şi accidentat o femeie de 47 de ani, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de organele de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )