Connect with us

Administratie

Cinci familii din Botoşani, Hunedoara, Alba Iulia şi Constanţa s-au mutat în casele oferite gratuit de primarul comunei Conceşti

Initiativa primarului din Concesti de a oferi locuinte gratuite familiilor cu multi copii care vin sa se stabileasca in comuna are succes peste asteptari. La o luna de cand Costel Nazare a lansat proiectul, cinci familii cu un total de 33 de copii s-au stabilit la Concesti.

Distribuie pe:

Published

on

concesti case  (10)

Initiativa primarului din Concesti de a oferi locuinte gratuite familiilor cu multi copii care vin sa se stabileasca in comuna are succes peste asteptari. La o luna de cand Costel Nazare a lansat proiectul, cinci familii cu un total de 33 de copii s-au stabilit la Concesti.

Este vorba de familii numeroase care au intre sase si opt copii din Hunedoara, Alba Iulia, Constanta, dar si din judetul Botosani. Acum, primarul ii va ajuta sa isi gaseasca si locuri de munca.

“Am vazut pe internat si am venit sa vorbesc cu domnul primar. Eu am sapte copii si pentru noi este ideal sa avem o casa unde sa stam”, a spus o mama.

Primarul Costel Nazare a renovat casele ramase fara proprietari, in care nu mai statea nimeni, iar  acum are mai multe cereri pentru ele, semnate de familii care vor sa se mute in comuna. Sunt peste 40 de cereri din toata tara.

Reprezentantii primariei iau legatura cu primarii din orasele sau comunele respective pentru a afla date despre familiile care vor sa se mute la Concesti, pentru a face o selectie.

Primarul din comuna Concesti s-a gandit la aceasta solutie salvatoare intrucat populatia din localitate este imbatranita si isi doreste sa o intinereasca.

“Oamenii care vor veni in comuna noastra cu siguranta vor avea unde sa lucreze.  Casele au conditii foarte bune.Am discutat cu proprietarii,  acestia sunt dispusi sa le vanda. Cinci familii s-au mutat deja in locuinte si avem peste 40 de cereri pentru locuinte de la famili din toata tara. Noi am luat legatura si cu doua fundatii care ne vor ajutra si ne vor oferi informatii despre familiile care vor sa se mute la noi  in comuna”, a spus primarul comunei Concesti, Costel Nazare.

Pe viitor autoritatile locale au de gand sa construiasca intre sase si zece case pentru aceeasi cauza nobila:de a atrage familii cu copii in comuna. In momentul de fata mai sunt cinci case puse la dispozitie pentru familii numeroase.

concesti case  (8) concesti case  (6) concesti case  (4) concesti case  (2) concesti case  (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )