Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Eu cred că putem juca şi anul viitor în Europa League”

FC Botoşani va fi în play-out, nu a scăpat de emoţiile retrogradării dar oficialii clubului încă se gândesc la o nouă participare în Europa League. Din cauza problemelor financiare, unele echipe care vor juca în play-off, riscă să nu poată juca în Europa League.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - legia varsovia (2)

FC Botoşani va fi în play-out, nu a scăpat de emoţiile retrogradării dar oficialii clubului încă se gândesc la o nouă participare în Europa League. Din cauza problemelor financiare, unele echipe  care vor juca în play-off, riscă să nu poată juca în Europa League.

Finanţatorul Valeriu Iftime susţine că FC Botoşani va îndeplini condiţiile pentru a obţine licenţa UEFA chiar dacă va juca în play-out şi consideră că sunt şanse ca formaţia pregătită de Cristi Pustai să joace din nou în Europa League.

„Am soluţii să luăm licenţa de la ligă şi de la UEFA. Eu cred că probleme financiare vor avea mulţi. Eu încerc să ne facem foarte bine treaba noastră şi să fim în permanenţă eligibili, indiferent care e provocarea. Eu cred că putem juca şi anul viitor în Europa League, având în vedere situaţia financiară şi tot ce se întâmplă în fotbal. Important este să fim pe şapte-opt. În acelaşi timp. Nu este exclus să fie nişte depunctări şi putem urca în clasament”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad