Connect with us

National

Cadoul Guvernului. 296 milioane de lei din Fondul de rezervă, primăriilor rămase fără bani

Guvernul a făcut un cadou primăriilor rămase fără bani. 296 de milioane de lei au fost transferați în conturile municipalităților locale din Fondul de rezervă, scrie Euractiv.ro.

Distribuie pe:

Published

on

ciolos sedinta guvern

Guvernul a făcut un cadou primăriilor rămase fără bani. 296 de milioane de lei au fost transferați în conturile municipalităților locale din Fondul de rezervă, scrie Euractiv.ro. 

Suma a fost dată administrațiilor locale din aproape toate județele și din București pentru a-și plăti datoriile mai mari de 90 de zile (arieratele) și obligațiile ce decurg din unele sentințe judecătorești.

Totodată, din acești bani pot fi acoperite unele cheltuielile curente și specifice sezonului rece, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Banii au fost acordați la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de Vasile Dâncu, iar Guvernul a aprobat, miercuri, o Hotărâre prin care se alocă suma de 296,656 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului mai multor municipii, orașe, comune sau consilii județene.

HG a fost publicată miercuri seara în Monitorul Oficial.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad