Connect with us

Evenimente

Amenzi pe banda rulanta date de politistii de la rutiera. In 3 zile 240 de soferi au fost amendati pentru viteza

Published

on

politisti rutiera9iunie

Politistii de la rutiera au fost prezenti in strada, in cadrul unei actiuni pentru preintampinarea producerii unor evenimenente negative ca urmare a incalcarii normelor de circulatie pe drumurile publice.

In trei zile, 240 de conducatori auto au fost amendati dupa ce au incalcat limitele legale de viteza. Iar, alti soferi au fost prinsi la volan sub influenta bauturilor alcoolice si au dobandit cate un dosar penal.

“In urma actiunilor desfasurate de catre structurile de politie rutiera, patru conducatori auto au fost depistati conducand cu peste 50km/ora fata de limita de viteza legala admisa. De asemenea, alti sapte conducatori auto au fost depistati conducand sub influenta alcoolului pe numele lor fiind intocmite dosare penale”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani.

Astfel de controale vor fi intensificate si in perioada urmatoare. Pentru deplasarea in conditii de siguranta, Politia va recomanda:sa fiti responsabili in trafic, sa conduceti cu prudenta, sa nu depasiti limitele legale de viteza, sa nu uitati de politetea rutiera si sa nu va urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad