Connect with us

Evenimente

Intervenţie SMURD făcută cu jandarmii

Published

on

smurd ambulanta

În noaptea de 22/23 decembrie a.c., un echipaj de jandarmi a intervenit în sprijinul unui echipaj SMURD, care s-a deplasat în localitatea Coşula, pentru a acorda asistenţă medicală unui tânăr de 18 ani, dar a fost nevoit să se retragă şi să sune la 112 deoarece atât tânărul, cât şi mai mulţi prieteni ai acestuia aveau un comportament recalcitrant.

La adresa indicată, jandarmii au dat peste o petrecere de majorat, în urma verificărilor stabilind faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, sărbătoritul a devenit agresiv, ameninţând pe cei din preajmă cu acte de violenţă şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

La vederea jandarmilor, tânărul s-a liniştit şi a cooperat cu oamenii legii, iar echipajul SMURD  a revenit şi l-a transportat la UPU a Spitalului Mavromati pentru a i se acorda îngrijiri medicale, datorită stării în care se afla şi leziunilor pe care le prezenta la nivelul pumnilor.

Pentru ,,spectacolul” oferit, jandarmii l-au sancţionat contravenţional cu 200 de lei, doi dintre prietenii săi primind şi ei amenzi în valoare totală de 700 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad