Connect with us

Sport

Se lasă cu sancţiuni după amenda primită de la UEFA. Valeriu Iftime: „Nu pot să accept să luăm amendă. Dăm un cartonaş roşu în economic”

Published

on

fc botosani - legia varsovia (2)

FC Botoşani a încasat o amendă în valoare de 15.000 de euro, de la UEFA, deoarece a înregistrat datorii în trimestrul trei din acest an. În urma deciziei luate de UEFA, finanţatorul Valeriu Iftime a anunţat măsuri fără precedent la clubul botoşănean.

„De ce luăm o amendă? Pentru că greşim. Cel care a greşit va plăti. Sunt bani. Dacă eram atenţi, nu primeam amenda. Este o greşeală managerială care este impardonabilă. Nu pot să accept să luăm amendă. Dăm un cartonaş roşu în economic. Eu nu pot să accept asta”, a declarat Valeriu Iftime.

De partea cealaltă, preşedintele Cornel Şfaiţer spune că amenda trebuie achitată în termen de 30 de zile dar asta nu va afecta activitatea clubului. În plus, el susţine că FC Botoşani va obţine şi anul viitor licenţa UEFA chiar dacă va juca în play-out.

„S-au făcut eforturi mari din partea firmei Elsaco. S-au achitat nişte drepturi salariale şi au avut motivaţia necesară. Trebuia să primim drepturile TV dar nu le-am primit. Important este că pleacă liniştiţi acasă şi îi aşteptăm cu bine la reunirea din 10 ianuarie. Noi am luat o amendă de la UEFA. Am fost monitorizaţi. Avem de achitat 15.000 de euro în 30 de zile. Dacă vom achita toate drepturile salariale până la 31 martie, vom obţine licenţa UEFA. Ne dorim să obţinem din nou licenţa UEFA. Acesta este unul din obiectivele noastre”, a precizat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad