Connect with us

Evenimente

Un nou accident de circulaţie la Orăşeni Deal – GALERIE FOTO

Impact violent intre un tractor si un autoturism in intersectia mortii de la Oraseni. Un tractor care circula dinspre Cristesti s-a izbit, astazi, intr-o masina, marca Dacia Logan, care circula pe drumul cu prioritate.

Distribuie pe:

Published

on

accident oraseni, tractor, dacia logan (8)

Impact violent intre un tractor si un autoturism in intersectia mortii de la Oraseni. Un tractor care circula dinspre Cristesti s-a izbit, astazi,  intr-o masina, marca Dacia Logan, care circula pe drumul cu prioritate.

In urma impactului, autoturismul a aterizat intr-un sant. De vina este tractoristul care nu a oprit la semnul STOP si a patruns in intersectie fara se asigure.

Din fericire, niciunul dintre soferi nu a patit nimic. Puternic avariat pe partea dreapta a fost Dacia Logan.

Intersectia este una cu mari probleme, dupa ce in decursul acestui an trei persoane si-au pierdut viata in doua accidente rutiere.

accident oraseni, tractor, dacia logan (9) accident oraseni, tractor, dacia logan (8) accident oraseni, tractor, dacia logan (7) accident oraseni, tractor, dacia logan (6) accident oraseni, tractor, dacia logan (5) accident oraseni, tractor, dacia logan (4) accident oraseni, tractor, dacia logan (3) accident oraseni, tractor, dacia logan (2) accident oraseni, tractor, dacia logan (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad