Connect with us

Evenimente

Comerciant de brazi sancţionat de două ori în aceeaşi zi

La data de 17.12.2015, în jurul orelor 13:30, în cadrul unei acțiunii organizate în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistat numitul B. D. de 36 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce oferea spre vânzare doi brazi, fără însă a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Distribuie pe:

Published

on

brazi pietonalul transilvaniei, botosani

La data de 17.12.2015, în jurul orelor 13:30, în cadrul unei acțiunii organizate în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistat numitul B. D. de 36 ani,  din municipiul Botoșani, în timp ce oferea spre vânzare doi brazi, fără însă a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Tot ieri, la orele 17:00, pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, numitul B.D. a fost depistat iar de lucrătorii de poliţie în timp ce care oferea spre vânzare, de această dată, patru brazi fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Tododată, în interiorul Pieței Centrale au mai fost găsiți alți 4 brazi, abandonați.

Pentru prima faptă, faţă de numitul B.D. s-a luat măsura sancționării contravenționale cu  suma de 2.000 lei, iar pentru ce-a de a doua faptă, acesta s-a ales doar cu un avertisment.

În cauză, s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 10 brazi, care au fost predati pe baza de proces-verbal  la Ocolul Silvic Mihai Eminescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad