Connect with us
banner ad

Evenimente

Comerciant de brazi sancţionat de două ori în aceeaşi zi

La data de 17.12.2015, în jurul orelor 13:30, în cadrul unei acțiunii organizate în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistat numitul B. D. de 36 ani, din municipiul Botoșani, în timp ce oferea spre vânzare doi brazi, fără însă a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Distribuie pe:

Published

on

brazi pietonalul transilvaniei, botosani

La data de 17.12.2015, în jurul orelor 13:30, în cadrul unei acțiunii organizate în Piața Centrală din municipiul Botoșani, a fost depistat numitul B. D. de 36 ani,  din municipiul Botoșani, în timp ce oferea spre vânzare doi brazi, fără însă a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Tot ieri, la orele 17:00, pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani, numitul B.D. a fost depistat iar de lucrătorii de poliţie în timp ce care oferea spre vânzare, de această dată, patru brazi fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Tododată, în interiorul Pieței Centrale au mai fost găsiți alți 4 brazi, abandonați.

Pentru prima faptă, faţă de numitul B.D. s-a luat măsura sancționării contravenționale cu  suma de 2.000 lei, iar pentru ce-a de a doua faptă, acesta s-a ales doar cu un avertisment.

În cauză, s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 10 brazi, care au fost predati pe baza de proces-verbal  la Ocolul Silvic Mihai Eminescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )