Connect with us

Administratie

Primari din judeţul Botoşani, premiaţi de Asociaţia Comunelor – GALERIE FOTO

Published

on

premiere primari (10)

Cei mai longevivi primari din judeţul Botoşani au fost premiaţi astăzi la Prefectură, de către Asociaţia Comunelor din România. În top, pe primul loc este Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti, care se află la al şaselea mandat.

Viorel Atomei este urmat de Angela Toma Grădinaru, primarul comunei George Enescu, care are cinci mandate. Premiaţi au fost şi primarii cu trei şi patru mandate, printre aceştia numărându-se Cosmin Epuraş (Stăuceni), Marinică Stredie (Cristineşti), Costel Matei (Hăneşti), Costel Romanescu (Păltiniş), Ştefan Cojocaru (Dimăcheni), Gică Iliescu (Gorbăneşti), Gheorghe Jităreanu (Havârna), Marcel Marcu (Lunca), Aurel Ştefan (Vorona), Marcel Chelaru (Suharău) şi Nistor Petrică (Şendriceni). Numărul primarilor care au trei-patru mandate este mai mare dar unii dintre ei nu au venit la această festivitate de premiere.

“Este o zi a recunoaşterii. Este o zi în care se recunoaşte munca, responsabilitatea, implicarea şi sacrificial primarilor. Este o zi a Galei excelenţei primarilor din judeţul Botoşani. Mandate înseamnă responsabilitate, muncă, eficienţă şi sacrificiu. Noi primarii trebuie să ne depăşim în permanenţă limitele şi să fim responsabili. Această muncă este de o responsabilitate uriaşă. Nu este recunoaştere mai mare decât sufragiul popular. Prin ceea ce facem, noi rămânem. Este un lucru fantastic. Dumneavoastru sunteţi cei care modelaţi societatea, prin modul dumneavoastră de a vedea lucrurile. Important este că vedeţi lucrurile corect iar oamenii din comunităţile dumneavoastră vă apreciază. Eu vă felicit. A trecut vremea celor nepregătiţi, a trecut vremea celor care prin minciună promovează greşeala sau cei care îşi închipuie că la bază nu ar sta legalitatea. Administraţie înseamnă muncă. Vă felicit pentru că sunteţi la trei, patru, cinci, şase mandate. Vă felicit pentru că sunteţi oameni, pentru că sunteţi oameni adevăraţi, pentru că vă implicaţi, pentru că aveţi curaj şi pentru că faceţi exact ceea ce trebuie în comunităţile dumneavoastră. Să faceţi în continuare ceea ce e pozitiv, să aveţi în permanenţă grijă de educaţie, de cultură”, a spus Romică Magopeţ, preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Botoşani.

premiere primari (28) premiere primari (27) premiere primari (26) premiere primari (25) premiere primari (24) premiere primari (23) premiere primari (22) premiere primari (21) premiere primari (20) premiere primari (19) premiere primari (18) premiere primari (14) premiere primari (13) premiere primari (11) premiere primari (10) premiere primari (9) premiere primari (8) premiere primari (5) premiere primari (4) premiere primari (3) premiere primari (2) premiere primari (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad