Connect with us

Sport

Raul Costin a părăsit clubul FC Botoşani. Cristi Pustai: “Vor mai fi doi-trei jucători care pleacă”

Published

on

fc bt prezentare jucatori (9)

FC Botoşani şi-a făcut curăţenie în lot până la vacanţa de iarnă. Ultimul pe lista jucătorilor plecaţi este mijlocaşul Raul Costin. Acesta şi-a reziliat deja contractul şi a părăsit gruparea locală, înaintea ultimului meci din 2015.

Tehnicianul Cristi Pustai nu a anunţat oficial cine mai pleacă în această iarnă dar a precizat că va renunţa la încă doi-trei jucători care au evoluat mai puţin. Cei trei la care a făcut referire sunt Neziri, Brata şi Cordoş. Niciunul dintre aceştia nu a confirmat în actuala ediţie de campionat.

“O să luăm în calcul ce s-a întâmplat în acest campionat, o să facem o analiză. Nu o să fie plecări spectaculoase şi nici sosiri spectaculoase. Nu sunt adeptul unor mari schimbări. Sigur nu o să plece jucători care au jucat. Sunt jucători care au avut puţine minute, care nu s-au acodat. Sunt echipe la care nu poţi să te acomodezi. După meciul de vineri vom face analize şi o să decdem dacă e cazul să facem remanieri în lot. Au fost deja câteva plecări. Vor mai fi doi-trei jucători”, a spus Cristi Pustai.

În acelaşi timp, există şi varianta ca unii jucători să aibă oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar şi să-şi dorească ei să plece. În această situaţie, Pustai nu se va opune chiar dacă obiectivul încă nu a fost realizat.

“Nu am făcut asta niciodată. În momentul în care au fost oferte şi dacă au fost convenabile, au plecat jucătorii. Indiferent că a fost Maxim de la Tg. Jiu. Tot ne-am atins obiectivul. Nu este logic să opreşti un transfer. Dacă cluburile se înţeleg iar jucătorul îşi doreşte să meargă la mai bine, e păcat să-l opreşti. Vine altcineva, joacă altcineva”, a adăugat antrenorul FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )