Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Urmăriţi-l pe Ngadeu. Multe echipe vor avea nevoie de Ngadeu”

Published

on

ngadeu

Fundaşul central Michael Ngadeu este cel mai curtat fotbalist din lotul echipei FC Botoşani. Oficialii grupării locale spun că fotbalistul camerunez este în atenţia mai multor cluburi dar în mod cert nu va pleca în această iarnă, indiferent de ofertele care vor veni.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că la ora actuală sunt mai mulţi jucători urmăriţi de echipele de top din România şi chiar din alte campionate. Ultimul jucător intrat în atenţia conducătorilor echipei Steaua este mijlocaşul Stelian Cucu.

“Am avut o simplă discuţie. Şi pe mine mă interesează foarte mulţi jucători de la alte echipe. Noi discutăm între noi varianta unui transfer definitiv, varianta unui împrumut. Am fost în discuţii cu câţiva jucători. Comunicăm între noi. La momentul acesta nu e nimic concret. A fost o simplă discuţie între mine şi Argăseală”, a precizat Cornel Şfaiţer.

Preşedintele FC Botoşani se aşteaptă la oferte foarte bune pentru fundaşul Michael Ngadeu, un jucător care dă mare siguranţă apărării şi în plus a început să marcheze.

“Avem jucători foarte interesanţi. Ngadeu este un jucător extraordinar de puternic şi le-am spus: urmăriţi-l pe Ngadeu. Dacă va fi sănătos, multe echipe vor avea nevoie de Ngadeu. Dar din vară. În iarnă nici într-un caz. Ngadeu este un jucător de vestiar, este simpatizat de public. La felul cum se comportă, cum se pregăteşte, la evoluţiile lui, are şi o vârstă bună, e un jucător care va fi dorit de multe echipe. El încă nu e la potenţialul maxim”, a afirmat Cornel Şfaiţer, adăugând:

“Mai e Cabrera. Bordeianu a jucat extraordinar în ultimele patru jocuri. Să nu uităm de Miron care abia a împlinit 21 de ani şi care va avea un viitor frumos. Ngadeu şi Miron au format un cuplu de fundaşi centrali bun la momentul ăsta”.

Oficialul botoşănean se aşteaptă ca Miron să facă pasul către naţionala de seniori după ce în ultima campanile a fost convocat la toate acţiunile naţionalei de tineret.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad