Connect with us

Sport

FC Botoşani – CFR Cluj 2-1 LIVE – FINAL – GALERIE FOTO

FC Botoşani şi CFR Cluj se înfruntă în această seară, în penultimul meci al etapei a XXII-a din Liga I. Înaintea acestei partide, cele două echipe sunt despărţite în clasament de doar trei puncte. CFR Cluj este pe locul 9 cu 23 de puncte iar FC Botoşani este pe 11 cu 20 de puncte. În această seară va redebuta pe banca tehnică a ardelenilor antrenorul portughez Antonio Conceicao.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - cfr cluj (14)

FC Botoşani începe bine partida şi în minutul 2 are prima ocazie de gol. Martinus Quenten a executat un corner de pe dreapta, Miron a reluat pe spate dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Vâtcă. Cinci minute mai târziu, Vaşvari şutează din marginea careului dar mingea trece mult pe lângă poarta clujenilor.

Replica ardelenilor vine în minutul 10 dar Miron respinge şutul lui Filipe din marginea careului. A doua şansă de gol a clujenilor vine în minuul 12, după o greşeală a lui Ngadeu dar Miron este încă o dată salvatorul botoşănenilor. Odată cu trecerea timpului, clujenii devin din ce în ce mai periculoşi şi se apropie cu uşurinţă de careul botoşănenilor. În minutul 18, Filipe şutează puţin pe lângă poarta lui Pleşca, din marginea careului.

În minutul 20, FC Botoşani are cea mai mare ocazie de gol. Acsinte pătrunde pe stânga, intră în careu, şutează la colţul scurt dar mingea loveşte bara laterală a porţii lui Vâtcă. Două  minute mai târziu, FC Botoşani reuşeşte să marcheze dar golul este anulat pe motiv de ofsaid. Martinus a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, Ngadeu a trimis mingea în poartă dar asistentul a semnalizat ofsaid iar centralul Sebastian Colţescu a anulat golul.

În minutul 26, Fulop execută o lovitură liberă de la 25 de metri, trimite pe colţul scurt dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Vâtcă.

Dominarea echipei FC Botoşani s-a concretizat în minutul 30. Martinus a executat foarte bine un corner de pe dreapta, Ngadeu a reluat cu capul din 6 metri şi reuşeşte să deschidă scorul. FC Botoşani are şansa de a majora scorul trei minute mai târziu. Fulop a centrat de pe stânga, Dimitrov a reluat din interiorul careului dar mingea a trecut peste poarta clujenilor.

În minutul 36, Martinus execută din nou foarte bine o lovitură liberă, Miron reia cu capul dar mingea cade pe plasa porţii apărate de Vâtcă.

Finalul primei repriza a aparţinut botoşănenilor iar în minutul 45+2 Fulop reuşeşte să marcheze pentru 2-0.

fc botosani - cfr cluj (18)

La pauză, Antonia Conceicao face o dublă schimbare. Ies Filipe şi Vitor Bruno şi intră Păun şi Belek, doi jucători ofensivi.

Prima şansă de gol a reprizei secunde aparţine botoşănenilor dar Martinus Quenten şutează pe lângă poartă de la 20 de metri. În minutul 54, oaspeţii au şansa de a marca dar mingea şutată de Păun este prinsă de Pleşca. Un minut mai târziu, Hadnagy cade în careu dar Colţescu consideră că a simulat şi îi arată cartonaş galben.

În minutul 57 Martinus scapă singur cu Vâtcă, şutează la colţul lung dar portarul clujenilor reuşeşte să devieze mingea în corner. Zece minute mai târziu, FC Botoşani marchează din nou prin Fulop dar golul este anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 74 Hadnagy are şansa de a marca golul trei al botoşănenilor.

În minutul 78, defensiva botoşăneană greşeşte iar Christian Lopez, golgheterul clujenilor, l-a executat pe Pleşca cu un şut plasat din marginea careului.

În minutul 86, FC Botoşani a avut şansa de a se desprinde pe un contraatac dar Patache greşeşte preluarea în careul clujenilor după care Dimitrov şutează peste poartă. Un minut mai târziu, Popovici şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poartă.

Finalul partidei a aparţinut oaspeţilor dar defensiva botoşăneană a rezistat iar trupa lui Cristi Pustai a înregistrat a treia victorie consecutivă.

……………….

FC Botoşani – CFR Cluj

 • Stadion: Municipal
 • Spectatori: 4000
 • Temperatură: 6 grade Celsius

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Vaşvari, Bordeianu – Martinus (77 Patache), Cabrera (89 Cordoş), Fulop (73 Popovici) – Hadnagy

 • Rezerve: Iliev, Patache, Plămadă, Ivanovici, Cordoş, Popovici, R. Costin

CFR Cluj: Vâtcă – Lopez, Goian, Mureşan, Paulino Jorge – Jakolis (76 Nouvier), Tomislav, Petrucci, Nascimento (46 Păun) – Cristian Lopez, Victor Bruno (46 Beleck)

 • Rezerve: Mincă, Faria, Larie, Roşu, Nouvier, Beleck, Păun

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Daniel Mitruţi (Craiova), Dragoş Iliescu (Craiova) – Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe)

Observatori: Cristian Nica (Ploieşti),

………………

Liga I: Rezultatele etapei a XXII-a

 • Concordia Chiajna – ACS Poli Timişoara 2-2
 • ASA Tg. Mureş – CSMS Iaşi 1-1
 • Astra Giurgiu – Petrolul Ploieşti 3-1
 • Dinamo – Pandurii Tg. Jiu 2-1
 • CSU Craiova – FC Voluntari 1-2
 • FC BotoşaniCFR Cluj
 • Viitorul Constanţa – Steaua (luni 20.30)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad