Connect with us

Evenimente

Cumplit! Un bărbat a fost găsit mort în camera unui Hotel din Botoşani

Descoperire macabra in camera unui hotel din municipiul Botosani. Un barbat de 63 de ani care era cazat de sapte zile la Hotel Tineret a fost gasit, astazi, fara viata in camera.

Distribuie pe:

Published

on

hotel tineret botosani, barbat gasit mort (6)

Descoperire macabra in camera unui hotel din municipiul Botosani. Un barbat de 63 de ani care era cazat de sapte zile la Hotel Tineret a fost gasit, astazi,  fara viata in camera.

Omul trebuia sa elibereze camera si pentru ca nu s-a prezentat la receptie un angajat al hotelului a mers sa vada ce s-a intamplat. A avut parte de o imagine socanta pentru ca l-a gasit pe barbat mort pe pat. A sunat imediat la politie, iar oamenii legii au venit la fata locului si au inceput o ancheta. Exista suspiciuni ca omul, de loc din Dobarceni, ar fi facut in stop cardio-respirator. Trupul neinsufletit al barbatului va fi preluat de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei. Rezultatul va indica din ce motiv a decedat acesta.

hotel tineret botosani, barbat gasit mort (5) hotel tineret botosani, barbat gasit mort (3) hotel tineret botosani, barbat gasit mort (2) hotel tineret botosani, barbat gasit mort (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad