Connect with us

Administratie

Stradă surpată în municipiul Botoşani. O maşină a Urban Serv a rămas blocată GALERIE FOTO

Published

on

masina urban serv ingropata (10)

O maşină a societăţii Urban Serv a rămas blocată pe o stradă din municipiul Botoşani, pe care seafectuau lucrări. Stratul de piatră a cedat iar roţile maşinii au intrat în pământ.

Astăzi la prânz, o maşină a societăţii Urban Serv a mers pe strada Furtunei pentru a colecta gunoiul de la cetăţenii care locuiesc la casele din zonă. Nu a reuşit să parcurgă prea mult deoarece strada a cedat iar roţile maşinii de la Urban Serv au intrat în pământ. La faţa locului au sosit echipajele Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care au încercat să scoată maşina societăţii de salubritate.

În zonă s-au efectuat la reţeaua de canalizare dar strada nu a mai fost asfaltată. Fiind pământ şi un strat de piatră, strada a cedat sub greutatea maşinii de la Urban Serv.

masina urban serv ingropata (20) masina urban serv ingropata (19) masina urban serv ingropata (18) masina urban serv ingropata (17) masina urban serv ingropata (16) masina urban serv ingropata (15) masina urban serv ingropata (14) masina urban serv ingropata (13) masina urban serv ingropata (12) masina urban serv ingropata (11) masina urban serv ingropata (10) masina urban serv ingropata (9) masina urban serv ingropata (8) masina urban serv ingropata (7) masina urban serv ingropata (6) masina urban serv ingropata (5) masina urban serv ingropata (4) masina urban serv ingropata (3) masina urban serv ingropata (2) masina urban serv ingropata (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad