Connect with us

Sport

Pandurii Tg. Jiu – FC Botoşani 0-3 LIVE – VICTORIE URIAŞĂ!!!

Published

on

fc botosani - csu craiova (1)

FC Botoşani reuşeşte o victorie uriaşă şi produce surpriza etapei. Pandurii Tg. Jiu avea şansa de a urca pe primul loc în Liga I în cazul unei victorii în faţa formaţiei FC Botoşani. Cu trei absenţe importante în primul 11, echipa lui Cristi Pustai părea victimă sigură în jocul contra gorjenilor dar pe teren Vaşvari&Co au fost actorii principali şi s-au impus cu 3-0.

Pandurii au început în atac partida şi încă din primul minut s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor. În minutul 5, gorjenii au avut prima ocazie de gol dar Miron a deviat în corner mingea trimisă de Ciucur. Cinci minute mai târziu, Răduţ are şi el şansa golului dar mingea şutată din interiorul careului dar Pleşca respinge.

În minutul 13 a venit şi prima ocazie a botoşănenilor. Vaşvari a executat o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea este deviată în corner. Lovitura de colţ este executată de Fulop, Ngadeu sare mai sus decât Săpunaru şi marchează cu capul.

FC Botoşani a avut şansa de a majora scorul, tot în urma unui corner executat de Fulop dar Cucu nu a reuşit să reia spre poartă. În minutul 25, FC Botoşani are o ocazie incredibilă. Popovici a scăpat singur cu Mingote dar şutează în portarul Pandurilor.

În minutul 28 scorul devine 0-2. Botoşănenii au scăpat pe contraatac, Hadnagy şutează la colţul lung, Mingote respinge până la Popovici care împinge mingea în poartă.

Trei minute mai târziu, Hadnagy putea marca al treilea gol al botoşănenilor. Scăpat pe partea dreaptă, golgheterul botoşănenilor a şutat pe jos dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Mingote. În minutul 35, Momcilovic are şansa golului dar Pleşca salvează formaţia botoşăneană cu o paradă spectaculoasă.

Ghinion pentru FC Botoşani. Golgheterul Attila Hadnagy s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Ivanovici.

Finalul primei reprize a aparţinut gorjenilor dar la pauză scorul era 0-2.

Repriza secundă încpe cu o mare ocazie a botoşănenilor. După o combinaţie a botoşănenilor, Cabrera reia pe poartă din interiorul careului dar Mingote respinge în corner.

Botoşănenii practică acelaşi joc agresiv ca în prima repriză şi a reuşit până acum să ţină mingea departe de poarta lui Pleşca. Gorjenii sunt enervaţi de acest joc al botoşănenilor şi încearcă să marcheze cu şuturi de la distanţă.

În minutul 74, gazdele au şansa de a marca. Săpunaru a reluat cu capul din interiorul careului dar mingea trece peste poarta apărată de Pleşca. Presiunea gazdelor devine tot mai accentuată dar defensiva botoşăneană nu a mai gafat ca în precedentele jocuri. Pe finalul partidei, Pustai introduce în teren toţi fundaşii din lot şi reuşeşte să obţină prima victorie în deplasare, în acest sezon.

În minutul 90+5 Vaşvari şutează puternic din lovitură liberă, Mingote respinge în faţă iar Cucu marchează pentru 0-3.

În urma acestei victorii, FC Botoşani a acumulat 20 de puncte  şi se îndepărtează de locurile retrogradabile.

……………….

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Vasco, Filipetto, Momcilovic – Săpunaru, Droppa (68 Munteanu) – Ciucur, Nistor, Răduţ – Nicoară

FC Botoşani: Pleşca – Patache, Ngadeu, Miron, Popovici (65 Plămadă) – Cucu, Vaşvari – Fulop, Cabrera, Bordeianu (88 Cordoş) – Hadnagy (40 Ivanovici)

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad