Connect with us

Evenimente

Descinderi în Vorona. VEZI ce captură au făcut poliţiştii

Astăzi dimineaţă, începând cu orele 06,00, în vederea probării activităţii infracţionale în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată, poliţişti de investigare a crimialităţii economice din cadrul IPJ Botosani au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, prilej cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 49 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu însemnele unor mărci înregistrate şi care prezintă suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 2.100 lei.

Distribuie pe:

Published

on

diicot descinderi mascati (11)

Astăzi dimineaţă, începând cu orele 06,00, în vederea probării activităţii infracţionale în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată, poliţişti de investigare a crimialităţii economice din cadrul IPJ Botosani au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, prilej cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 49 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu însemnele unor mărci înregistrate şi care prezintă suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 2.100 lei.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că C. D. de 25 ani, din loc. Vorona, jud. Botoşani, oferea spre vânzare şi comercializa astfel de produse prin intermediul internetului, cu încălcarea prevederilor legale.

Totodată, la locuinţa persoanei, au fost identificate şi ridicate, 107 pachete de ţigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 1.100 lei, de provenienţă Republica Moldova,  pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă şi despre care persoana cunoştea că provin din activităţi de contrabandă, astfel incat cercetările în cauză au fost extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad