Connect with us

Sanatate

Val de pacienti cu fracturi. Aproape 100 de cazuri intr-o saptamana

Nici bine n-a venit iarna, ca incepe sa apara victime din randul celor neatenti sau care nu mai sunt in putere. In doar cateva zile, zeci de botosaneni si-au fracturat mainile sau picioarele, din cauza ca au alunecat ori s-au impiedicat de anumite obiecte.

Distribuie pe:

Published

on

spital ortopedie (5)

Nici bine n-a venit iarna, ca incepe sa apara victime din randul celor neatenti sau care nu mai sunt in putere. In doar cateva zile, zeci de botosaneni si-au fracturat mainile sau picioarele, din cauza ca au alunecat ori s-au impiedicat de anumite obiecte.

In sapte zile, au fost 97 de cazuri de botosaneni cu fracturi sau entorse. Cazurile mai usoare au fost tratate in urgenta sau in Ambulatoriu, iar pacientii cu fracturi au fost internati pe ortopedie.

“In ultima saptamana, s-au prezentat la spital 97 de persoane in urma cazaturilor. Dintre acestea 87 au avut fracturi, iar zece persoane au avut doar entorse. Majoritatea au fost tratate in ambulatoriul spitalului, foarte putine necesitand internarea pe sectie”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Medicii ii sfatuiesc pe oameni sa fie atenti pentru ca, mai ales in perioada de ninsoare cand gheata este inamicul lor si in fiecare an multi ajung in spital cu maini sau picioare rupte. Iar recuperarea nu este rapida.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad