Connect with us

Evenimente

Doi copii au rămas orfani după ce tatăl le-a omorât mama. Protecţia Copilului face o anchetă la Durneşti

Published

on

parchet arestata (2)

Individul care si-a omorat sotia si-a lasat copiii orfani de mama. Cand s-a intamplat nenorocirea, minorii, unul de 10 si celalalt de 13 ani nu se aflau acasa. Intrucat mama lor a trecut in nefiinta, iar tatal este retinut si va ajunge la inchisoare, Protectia Copilului a demarat o ancheta sociala la Durnesti.

Exista informatii ca cei doi minori sunt crescuti de bunicii paterni si probabil acestia vor ramane in grija lor, in plasament familial.

“Noi am solicitat o ancheta sociala la Durnesti. O sa evaluam cazul si vom lua cea mai corecta masura de protectie sociala care se va impune. Deocamdata, copiii sunt in grija bunicilor paterni”, a spus Dan Slincu, director Protectia Copilului.

Crima infioratoare s-a petrecut in seara zilei de 30 noiembrie, cand barbatul de 36 de ani a venit acasa si si-a lovit sotia cu pumnii si picioarele pana cand a lasat-o fara viata. Acum acesta este retinut si urmeaza sa ajunga in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. In fata procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, criminalul a recunoscut fapta.

Pentru crima comisa, barbatul poate primi pana la 25 de ani de inchisoare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad