Connect with us

Evenimente

Crimă la Durneşti. Autorul a fost reţinut

Published

on

parchet arestata (1)

La data de 01 decembrie 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus începerea urmăririi penale cu privire la o infracţiune de omor, iar la data de 02 decembrie 2015 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăriri penale faţă de suspectul R.G.

Procurorii au reţinut că acesta, în seara zilei de 30 noiembrie 2015, în timp ce se afla în locuinţa din satul Durneşti, jud. Botoşani, i-a aplicat multiple lovituri soţiei sale, victima R. Aurelia, leziunile provocate (rupturi şi dilacerări hepatice, rupturi mezenterice, contuzii intestinale şi de mare epiplon, contuzii renale, hemoperitoneu şi retrohemoperitoneu) ducând la deces.

Faţă de suspect s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 02.12.2015 , ora 19.35.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului şi care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

parchet arestata (3) parchet arestata (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad