Connect with us

Sport

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 2-1. LIVE – VICTORIE MUNCITĂ – GALERIE FOTO

FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti se înfruntă în această seară, într-un derby al suferinţei în Liga I. Înaintea meciului, Petrolul este lanterna roşie cu doar 8 puncte în timp ce FC Botoşani este pe loc de baraj cu 14 puncte.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - petrolul ploiesti (15)

FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti se înfruntă în această seară, într-un derby al suferinţei în Liga I. Înaintea meciului, Petrolul este lanterna roşie cu doar 8 puncte în timp ce FC Botoşani este pe loc de baraj cu 14 puncte.

FC Botoşani începe bine partida, jucătorii lui Cristi Pustai sunt agresivi şi dau senzaţia că vor face în sfârşit un joc bun. A fost doar o aparenţă pentru că la prima acţiune ofensivă, ploieştenii reuşesc deschiderea scorului. Lăsat nemarcat în marginea careului, Abdellah Zoubir îl execută pe Pleşca iar scorul devine 0-1.

Replica botoşănenilor vine în minutul 11 când Martinus reia cu capul din şase metri dar goalkeeperul ploieştean reuşeşte să respingă de pe linia porţii.

fc botosani - petrolul ploiesti (19)

FC Botoşani a revenit la jocul din ultimele etape în care plimbă mingea la mijlocul terenului dar nu reuşeşte să se apropie de poarta adversă. De partea cealaltă, Petrolul se apără bine şi încearcă să joace cartea contraatacului.

În minutul 31, FC Botoşani are şansa egalării în urma unui corner. Cucu a reluat cu capul la colţul lung dar unul din fundaşii ploieşteni respinge din apropierea liniei porţii.

FC Botoşani reuşeşte egalarea în minutul 37. Dimitrov pătrunde în careu, centrează de pe partea dreapta iar Attila Hadnagy împinge mingea în poartă din careul mic. Trei minute mai târziu Zoubir are şansa de a realiza dubla dar reia slab cu capul din şapte metri. Şi de această dată, defensiva botoşăneană de o manieră incredibilă.

În minutul 43, Dimitrov centrează de pe dreapta, Hadnagy este tras de tricou în careu dar centralul Dragoş Istrate nu dictează nimic. Două minute mai târziu, Martinus şutează din marginea careului dar portarul oaspeţilor reuşeşte să respingă în corner.

La pauză, scorul a fost 1-1 dar FC Botoşani a jucat ceva mai bine decât în precedentele cinci partide.

FC Botoşani a început agresiv partea secundă şi încearcă să pună presiune pe defensiva ploieşteană. Hadnagy are şansa de a realiza dubla dr mingea şutată din interiorul careului este respinsă de Tudose în corner.

În minutul 65, Acsinte este faultat în careu iar centralul Dragoş Istrate a dictat penalty. Fulop execută şi marchează iar scorul devine 2-1.

Final tensionat de partidă, ploieştenii încearcă să se apropie de poarta lui Pleşca dar jucătorii FC Botoşani joacă cu determinare maximă.

FINAL DE PARTIDĂ

……………………….

Puţini spectatori pe Municipal, la meciul cu Petrolul. Temperatura scăzută şi lipsa rezultatelor i-a determinat pe suporterii botoşăneni să vizioneze meciul la televizor. La această partidă asistă aproximativ 1500 de spectatori.

fc botosani - petrolul ploiesti (4)

FC Botosani: Plesca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Cucu, Bordeianu – Cabrera (62 Ivanovici), Martinus (77 Patache), Fulop si Hadangy (81 R. Costin)

Rezerve: Avram, Plamada, Popovici, Patache, Brata, Ivanovici, Costin

Antrenor: Cristi Pustai

Petrolul Ploiesti: Cobrea – Tudose, Benga, Genev, Faugh Porret (56 Pulhac) – Ropotan, Bucsa, Nepomuceno (73 Marinescu), Zoubir – Varga, Moussa (76 Lemnaru)

Rezerve: Bolboasa, Chirita, Pulhac, Marinescu, Lemnaru, Miliceanu, Peteleu

Antrenor: Mihai Stoichita

Arbitri: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Iulius Timar (Bihor)

Observatori: Constantin Tolea (Galaţi), Zoltan Szekely (Maramureş)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad