Connect with us
banner ad

Economic

Botoşăneanul Sorin Tănăsucă a devenit preşedinte al Directoratului societăţii Astra Asigurări

Published

on

sorin tanasuca

Toata conducerea Astra Asigurari, companie controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, a fost revocata si inlocuita printr-o hotarare luata in 19 octombrie de Consiliul de Supraveghere prezidat de Dan Adamescu, arata date publicate miercuri in Monitorul Oficial, dar si pe site-ul Bursei de Valori. Astfel, Iulius Alin Bucsa a fost revocat din functia de presedinte al Directoratului, locul sau fiind luat de Sorinel Tanasuca, un fost director al sucursalei Astra Botosani.

Intr-un raport publicat in 6 noiembrie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti se precizeaza ca au fost finalizate la Registrul Comertului modificarile referitoare la membrii Directoratului societatii Astra, conform hotararilor luate in 19 octombrie de Consiliul de Supraveghere al Astra Asigurari.
Astfel, au fost revocati – Iulius Alin Bucsa, din calitatea de Presedinte Directorat, Catalin Marius Chiriac, din calitatea de Vicepresedinte Directorat si Nicoleta Dinu, din calitatea de Membru Directorat.
Acestia au fost inlocuiti cu Sorinel Tanasuca, in calitate de Presedinte Directorat, precum si cu Moruzea Monica Diana si cu Olteanu Ion Liviu, in calitate de membri ai Directoratului.
Doua din hotararile luate in 19 octombrie de Consiliul de Supraveghere al Astra Asigurari au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial.
In acestea se precizeaza ca la aceasta sedinta au fost prezenti fizic Dan Grigore Adamescu – Presedintele Consiliului de Supraveghere si Gheorghe Ovidiu Calinescu – membru al Consiliului de Supraveghere, in timp ce Bogdan Alexander Adamescu (n.a fiul lui Dan Adamescu), vice-presedintele Consiliului de Supraveghere a participat la sedinta prin teleconferinta.
In documentele publicate miercuri in Monitorul Oficial se precizeaza ca Sorin Tanasuca a fost numit ca presedinte al Directoratului societatii pentru un mandat de 4 ani.
Citeşte mai mult pe HOTNEWS

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )