Connect with us

Economic

REDUCERI între 50% şi 70% la magazinele din mall

La Uvertura Mall, anul acesta, Black Week-end durează 5 zile. În perioada 27 noiembrie-1 decembrie, magazinele preferate de botoşăneni au pregătit iubitorilor de cumpărături oferte ispititoare. Cei care vor să se bucure de promoţii de până la 70% sunt așteptați să exploreze și să vâneze produsele favorite. În plus, Uvertura Mall le-a pregătit botoșănenilor premii atractive: un smartphone Samsung S6 Edge, o mașină de spălat Beko, un televizor smart Samsung și alte mii de premii.

Distribuie pe:

Published

on

Uvertura Mall (1)

La Uvertura Mall, anul acesta, Black Week-end  durează 5 zile. În perioada 27 noiembrie-1 decembrie, magazinele preferate de botoşăneni au pregătit iubitorilor de cumpărături oferte ispititoare. Cei care vor să se bucure de promoţii de până la 70% sunt așteptați să exploreze și să vâneze produsele favorite. În plus, Uvertura Mall le-a pregătit botoșănenilor premii atractive: un smartphone Samsung S6 Edge, o mașină de spălat Beko, un televizor smart Samsung și alte mii de premii.

”Pentru a avea o garderobă în pas cu ultimele trend-uri din modă, magazinele de îmbrăcăminte,dar nu numai, vin cu reduceri spectaculoase. Cele mai actuale și noi colecții, la prețuri reduse cu pâna la 70% se găsesc la Noriel şi Next Level. Până la 50% discount propun magazinele Kenvelo şi Lee Cooper, Massimo by CC, Beauty Mania, iar oferte extrem de profitabile sunt și la H&M, Reshoes, Best Line, Eponge, Atlantis Gold, Dovani, Sense, Sabrini, Essenza, Eponge, Yves Rocher sau Louise”, au anunțat reprezentanții Uvertura Mall.

Pentru pauza dintre sesiunile de cumpărături, clienții sunt invitaţi la restaurantele şi cafenelele din Uvertura Mall, care s-au pregătit pentru Black Weekend cu meniuri şi preparate promoţionale.

„Uvertura Mall ţi-a pregătit premii de ultimă generație, pentru a-ţi răsplăti fidelitatea. Dacă cumperi de minim 150 de lei și te prezinți la unul din punctele info amplasate la parter și etajul 3, câștigi automat unul din cele 1500 de premii, în valoare totală de peste 13.000 de euro”, au completat organizatorii.

Așa cum Uvertura Mall și-a obișnuit deja vizitatorii, nu vor lipsi nici în acest week-end activitățile distractive: Teatru de modă oferit de frumoasele manechine de la Kasta Morrely, pe 27 noiembrie, începând cu ora 18:30, sâmbătă şi duminică ateliere de creație pentru copii, iar în noaptea de 28 noiembrie se anunță a fi una incendiară la New Chicago, în compania lui Chantal, Lorand Sax Machine și MCDJ_M.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad