Connect with us

Evenimente

Vânător din Botoşani cercetat pentru braconaj

La data de 22.11.2015, în jurul orei 11.30, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase – IPJ Botosani au efectuat un control pe Fondul Cinegetic nr. 12 Băluşeni, fiind depistat C.G. de 49 de ani, din municipiul Botoşani (vânător autorizat şi organizator de vânătoare), care a vânat un animal sălbatic, din specia căprior-mascul, pentru care perioada de vânătoare este în 1 mai – 15 octombrie şi care nu era trecut în autorizaţia prezentată.

Distribuie pe:

Published

on

arma pusca vanatoare

La data de 22.11.2015, în jurul orei 11.30, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase – IPJ Botosani au efectuat un control pe Fondul Cinegetic nr. 12 Băluşeni, fiind depistat C.G. de 49 de ani, din municipiul Botoşani (vânător autorizat şi organizator de vânătoare), care  a vânat un animal sălbatic, din specia căprior-mascul, pentru care perioada de vânătoare este în 1 mai – 15 octombrie şi care nu era trecut în autorizaţia prezentată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânătoare fără respectarea condiţiilor înscrise în autorizaţia de vânătoare,  vânarea în afara perioadelor legale de vânătoare la specia respectivă şi vânătoarea efectuată de o persoană cu atribuţii de serviciu în domeniul vânătorii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad