Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 2-2. Gheorghe Mulţescu: „Nu se poate să ne întoarcem înainte de ’89. La intimidare”

Oficialii echipei FC Botoşani nu sunt mulţumiţi cu un punct la Botoşani şi consideră că meritau mai mult. În acelaşi timp, Gheorghe Mulţescu, antrenorul principal al ilfovenilor s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj a centralului Marcel Bârsan din Bucureşti.

Distribuie pe:

Published

on

multescu

Oficialii echipei FC Voluntari nu sunt mulţumiţi cu un punct la Botoşani şi consideră că meritau mai mult. În acelaşi timp, Gheorghe Mulţescu, antrenorul principal al ilfovenilor s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj a centralului Marcel Bârsan din Bucureşti.

„A fost un meci între două echipe în suferinţă, care aveau nevoie de puncte. Am avut mai multe ocazii de gol, mai multe acţiuni, până în min 75 când s-a terminat benzina. Puteam închide jocul. Din păcate, acelaşi scenariu din ultimele două etape. Înscriem şi primim goluri uşoare. În loc să facem 3-1, primim un gol ca la antrenament. Puteam să câştigăm dar şi puteam pierde pe final”, a spus Gheorghe Mulţescu care s-a arătat nemulţumit de arbitraj:

„Un singur lucru i-am reproşat şi la pauză: integritatea corporală a jucătorilor să fi apărată. Atâtea coate în cap şi câte tălpi şi cum sunt operaţi pe picioare, este incredibil. Nu se poate să ne întoarcem înainte de ’89. La intimidare… Nu se poate aşa ceva. Nu am mai văzut de mult. Nu mai vorbesc de ultimele cinci-şase minute, se dădea numai într-o singură direcţie. Înţeleg şi situaţia arbitrului, cred că a pierdut jocul din mână. Mă mir că în final a dat acel henţ care putea să nu fi văzut. Este un om corect, nu pot să-l acuz de nimic altceva. Poate a fost sub presiune şi a cedat”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )