Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani – FC Voluntari 2-2 – LIVE – FINAL – GALERIE FOTO

FC Botoşani şi FC Voluntari se întâlnesc în această seară pe Municipal, într-un meci care are o miză mare pentru ambele formaţii. Atât botoşănenii cât şi ilfovenii au emoţii mari în ceea ce priveşte menţinerea în Liga I. Cele două echipe sunt despărţite de numai trei puncte în clasament.

Distribuie pe:

Published

on

fc botosani - fc voluntari (3)

Partida început cu oaspeţii în atac, elevii lui Gheorghe Mulţescu arătând încă din primul minut că a venit la Botoşani pentru a obţine toate cele trei puncte. În minutul 3, Pancu i-a centrat lui Bălan dar atacantul ilfovean a fost blocat în momentul şutului.

Oaspeţii au rămas în ofensivă iar în minutul 9 Adrian Bălan are şansa deschiderii scorului dar Plamen Iliev are o intervenţie de excepţie. Un minut mai târziu, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului în urma unui contraatac. A fost o centrare de pe dreapta a lui Dimitrov iar Hadnagy a împins mingea în poartă din interiorul careului.

Oaspeţii rămân în ofensivă iar în minutul 14 reuşesc să marcheze dar golul lui Adrian Bălan este anulat pe motiv de ofsaid.

botosani-voluntari proteste (3)

În minutul 18, jucătorii de la Voluntari au solicitat lovitură de la 11 metri pentru un fault la marginea careului dar centralul Marcel Bârsan a dictat lovitură liberă spre nemulţumirea lui Pancu.

Dominarea oaspeţilor se concretizează în minutul 26 când Hamed Kone marchează un eurogol de la 30 de metri.

botosani-voluntari gol kone (3)

În minutul 31, FC Voluntari putea marca golul doi dar mingea şutată de Voduţ este deviată în corner. FC Botoşani joacă precum o echipă în deplasare. Este dominată categoric de FC Voluntari iar impresia pe care o lasă elevii lui Pustai este că nu sunt capabili să treacă nici de nou promovata care în 17 etape a acumulat 10 puncte.

fcbotosani-fcvoluntari (1)

Cu Popovici şi Martinus pe benzi, FC Botoşani nu poate emite prea mari pretenţii în această partidă. Hadnagy este singurul jucător din atacul botoşănenilor care pare capabil să pună probleme defensivei ilfovene.

La pauză, FC Botoşani – FC Voluntari 1-1.

fc botosani - fc voluntari (17)

La pauză, Cristi Pustai a făcut o primă schimbare. A ieşit Iliev şi a intrat Pleşca.

FC Botoşani a început mai bine partea secundă a meciului dar oaspeţii au fost cei care au marcat. În minutul 52, în urma unui corner executat de Kone, defensiva botoşăneană gafează incredibil iar Spahija marchează din careul mic. 

Abia în minutul 54, la scorul de 1-2, Cristi Pustai îşi dă seama Popovici şi Martinus sunt cei mai slabi jucători de pe teren şi decide să-i înlocuiască cu Fulop şi Ivanovici.

FC Voluntari este în continuare la cârma jocului iar în  minutul 60 Spahija a avut şansa de a majora scorul dar a trimis cu capul peste poarta apărată de Pleşca.

FC Botoşani încearcă să atace dar nu are nicio idee de joc, multe pase înapoi şi greşeli ca la juniori. Deja o parte din spectatori au plecat de la stadionul iar cei rămaşi îi apostrofează pe elevii profesorului de matematică de pe banca botoşănenilor.

În minutul 73, Goossens îl faultează clar în careu pe Hadnagy dar centralul Marcel Bârsan şi tuşierul Mircea Orbuleţ se fac că nu văd şi nu dictează penalty.

FC Botoşani are posesia dar elevii lui Pustai plimbă mingea la mijlocul terenului de parcă ar fi ei în avantaj. Hadnagy vine la jumătatea terenului pentru a lua mingea deoarece colegii nu sunt în stare să se apropie de poarta ilfovenilor.

În minutul 83, Spahija reia cu capul din interiorul careului dar mingea izbeşte bara. Un minut mai târziu, FC Botoşani reuşeşte egalarea. Dimitrov centrează de pe dreapta iar Ivanovici, nemarcat în careu, împinge mingea în poartă.

Finalul aparţine botoşănenilor, Hadnagy reia cu capul din interiorul careului dar portarul ilfovenilor scoate de sub bară.

În minutul 90, FC Botoşani reuşeşte să marcheze dar centralul Marcel Bârsan a anulat golul pentru un presupus henţ la Acsinte.

FINAL DE PARTIDĂ

……………………………….

fcbt-voluntari (1)

……………….

fc bt-voluntari (6)

Interes scăzut pentru partida dintre FC Botoşani şi FC Voluntari. Cu 30 de minute înaintea startului partidei, în tribunele stadionului Municipal erau aproximativ 200 de spectatori. Evoluţiile slabe ale elevilor lui Cristi Pustai şi temperatura scăzută (4 grade Celsius) i-au determinat pe mulţi suporteri botoşăneni să rămână acasă şi să vizioneze meciul la televizor.

fc bt-fcvoluntari (1)

FC Botoşani: Iliev (46 Pleşca) – Dimitrov, Plămadă, Ngadeu, Acsinte – Vaşvari, Cucu – Martinus (54 Fulop), Cabrera, Sg. Popovici (54 Ivanovici) – Hadnagy

  • Rezerve: Pleşca, Bordeianu, Neziri, Fulop, Brata, R. Costin, Ivanovici

FC Voluntari: Lytovka – Rus, Rădoi, Spahija, Briceag – Kone, Novac, Goossens, Voduţ – Pancu (66 Achim), Balan (80 Tchoutou).

  • Rezerve: Balauru, Achim, Novakovic, Tchoutou, Cârstocea, Ioniţă

Arbitri: Marcel Bârsan (Bucureşti) – Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Observatori: Vătălin Popa (Vaslui), Stan Prodan

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )