Connect with us
banner ad

Educatie

Gest impresionant făcut de elevii Şcolilor 12 şi 17 din municipiul Botoşani – FOTO

„Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, activitate desfășurată în data de 20 noiembrie 2015, de elevii Școlii Gimnaziale Nr.12, Botoșani, în parteneriat cu elevii Școlii Gimnaziale Nr.17, Botoșani, a avut ca scop încurajarea participării elevilor la acțiuni de voluntariat.

Distribuie pe:

Published

on

copii scoala  (2)

„Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, activitate desfășurată în data de 20 noiembrie 2015, de elevii Școlii Gimnaziale Nr.12, Botoșani,  în parteneriat cu elevii Școlii Gimnaziale Nr.17, Botoșani, a avut ca  scop încurajarea participării elevilor la acțiuni de voluntariat.

Cu multă generozitate și afecțiune, voluntarii însoțiți de profesorii: Ana Maria Atodirese (Școala Gimnazială Nr. 12, Botoșani), Laura Daniela Gavrilaş și Maria Achilăriței (Școala Gimnazială Nr. 17, Botoşani), au dăruit copiilor din Centrul maternal ”Micul Prinț” și Complexul de case tip familial ”Sf. Mina”, din cadrul DGASPC Botoșani, pachete constând în fructe și legume.

Activitatea nu ar fi putut avea loc fără sprijinul elevilor, părinților și cadrelor didactice, care au dat dovadă de solidaritate, bunătate și prețuire față de copiii aflați în dificultate.

Efortul lor nu a rămas nerăsplătit, căci nimic nu putea egala sentimentul de mulțumire de pe chipul copiilor de la cele două centre, beneficiare ale proiectului.

Activitatea  face parte din planul de acțiuni din cadrul Strategiei Naționale de Acțiuni Comunitare (SNAC), derulată de instituţiile de învăţământ partenere pe perioada anului şcolar 2015-2016.

copii scoala  (4) copii scoala  (3) copii scoala  (2) copii scoala  (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )