Connect with us
banner ad

Politica

Liberalii botoşăneni ne anunţă că s-au terminat scandalurile şi că au devenit o echipă unită. Şoptică: “Ne propunem să câştigăm alegerile de anul viitor”

Published

on

conferinta de presa pnl

Mai marii din PNL Botoşani s-au adunat astăzi la sediul partidului, la o conferinţă de presă, pentru a anunţa că s-a terminat cu scandalurile, că sunt o echipă unită şi că de acum se apucă serios de treabă pentru a se lupta cu PSD-ul.

Aproape toţi liberalii prezenţi i-au mulţumit senatorului Viorel Grigoraş pentru munca depusă în cele cinci luni în care a ocupat funcţia de copreşedinte PNL. Printre cei care i-au mulţumit şi care îl lăudau, se numără şi unii care s-au dus pe la Bucureşti şi le-au spus celor din conducerea centrală a partidului că Grigoraş prea slab, că nu se impune, că nu are autoritate, că nu e bun organizator.

“Mulţumesc domnului senator Grigoraş care a ocupat timp de cinci luni funcţia de copreşedinte. Îi mulţumesc că a ales să facă parte în continuare din această echipă. Porţile vor fi deschise în continuare către toţi cei care au credinţă liberală şi îi aşteptăm să vină alături de noi. Ne propunem să câştigăm alegerile de anul viitor. Avem o candidatură la municipiul reşedinţă de judeţ pe care o consider cea mai viabilă şi în mod sigur vom câştiga. Mai avem cel puţin încă două oraşe din judeţ unde avem şanse de a câştiga şi încă şapte-opt comune pe care le putem câştiga, în plus faţă de ce avem acum”, a declarat deputatul Costel Şoptică, noul copreşedinte PNL Botoşani.

“Uşile partidului sunt deschise atât pentru intrare cât şi pentru ieşire”

Cătălin Flutur, celălalt copreşedinte PNL Botoşani, susţine este un nou început pentru partid şi că s-a terminat cu disputele interne. În acelaşi timp, Flutur a lăsat să se înţeleagă că e posibil să mai apară schimbări la nivelul conducerii organizaţei judeţene.

“Este un nou început odată cu venirea domnului copreşedinte Şoptică. Fiind în formula asta, sper ca o parte din discuţiile care nu ştiu dacă erau reale, din problemele inventate sau neinventate, să se estompeze. Sper ca mulţi din cei care nu se mai regăseau în doctrina liberală, care din cauza nu ştiu cui nu se mai regăseau în doctrina liberală, mulţi dintre cei care ezitau să mai vină la şedinţă, îşi vor reevalua poziţiile. Uşile partidului sunt deschise atât pentru intrare cât şi pentru ieşire. Sper ca aceste frământări care au erodat puţin şi imaginea partidului, să se termine iar noi să ne vedem de treabă în continuare. Avem un calendar de lucru. Dacă vom considera că mai trebuie să facem o serie de modificări la nivel de birou politic judeţean, asta va fi decizia noastră”, a precizat Cătălin Flutur.

“Cu siguranţă vom câştiga alegerile”

Principalul obiectiv al liberalilor botoşăneni este câştigarea majorităţii în Consiliul Judeţean pentru a avea posibilitatea de desemna preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi. Cel puţin până în momentul de faţă, Gheorghe Sorescu pare a fi liberalul cu cele mai mari şanse de a deveni preşedinte al Consiliului Judeţean.

“Determinarea noastră este să câştigăm alegerile locale. Echipa pe care o gândim la nivelul Consiliului Judeţean este determinată să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean, primăria Botoşani şi alte primării. Vestea bună pentru PSD este că nu ne-am propus să câştigăm în toate localităţile. Cu siguranţă vom câştiga alegerile la nivelul judeţului Botoşani”, a afirmat Gheorghe Sorescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )