Connect with us

Economic

F64 anunta cinci dintre produsele scoase la reducere de Black Friday

F64 porneste campania de Black Friday in noaptea de joi spre vineri. Vor fi incluse produse din toate categoriile, iar cea mai mare reducere ajunge la 5.000 de lei. Iata o lista cu cinci produse, pe care clientii ar trebui sa le urmareasca in acest weekend al reducerilor foarte mari.

Distribuie pe:

Published

on

black friday

F64 porneste campania de Black Friday in noaptea de joi spre vineri. Vor fi incluse produse din toate categoriile, iar cea mai mare reducere ajunge la 5.000 de lei. Iata o lista cu cinci produse, pe care clientii ar trebui sa le urmareasca in acest weekend al reducerilor foarte mari.

In categoria camerelor foto DSLR, F64 va lista modelul Canon 700D cu ecran LCD rabatabil și obiectivul de kit 18-55mm IS cu stabilizare.
Pe zona mirrorless va avea la oferta camera foto Sony Alpha A6000 cu 179 puncte de AF, LCD rabatabil si obiectiv de kit 16-50mm.
Dintre aparatele foto compacte foarte bune va fi la reducere Nikon Coolpix P610, un aparat tip bridge, cu un zoom optic 60x.
De asemenea, pentru pasionatii de action cams va fi la promotie GoPro Hero4 Black cu inregistrare video 4K.
Si, in final, din categoria smartphone-urilor este recomandat Meizu M2 Note, care dispune de procesor cu opt nuclee, 2GB de memorie RAM si spatiu de stocare de 16GB.

Sursa: Dailybusiness.ro 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad