Connect with us
banner ad

Sanatate

Bătaie pe posturile de asistenţi din Spitalul Judeţean Botoşani şi UPU

Vestea ca la UPU si in sectiile spitalului se fac angajari i-a determinat pe multi botosaneni cu studii in domeniul sanitar sa se inscrie la concurs. Pe cele 23 de posturi de asistent medical s-au inscris 96 de candidati, din care 18 lucreaza in spital, dar vor sa schimbe locul de munca pe alta sectie.

Distribuie pe:

Published

on

upu barbat cu mana amputata1

Vestea ca la UPU si in sectiile spitalului se fac angajari i-a determinat pe multi botosaneni cu studii in domeniul sanitar sa se inscrie la concurs. Pe cele 23 de posturi de asistent medical s-au inscris 96 de candidati, din care 18 lucreaza in spital, dar vor sa schimbe locul de munca pe alta sectie.

De exemplu, pe cele zece posturi de asistent din Unitatea de Primiri Urgente si-au depus dosare 39 de persoane. Concurenta acerba va fi si pe cele doua posturi de la sterilizare unde s-au inscris 19 candidati, dar si la medicina interna I undepe 2 posturi se vor intrece in cunostinte 13 candidati.

Si pentru un post de asistent medical de la medicina interna Darabani vor concura sase persoane cu studii de specialitate.

“Concursul se va tine la fel pentru toti. Nu vom face exceptie ca este deja salariatul nostru. Numai in momentul in care vor fi candidati cu aceeasi nota atunci candidatul cu experienta va avea prioritate. Asa este prevazut si in contractul colectiv de munca. Dar nu vom fi mai indulgenti cu proprii salariati care s-au inscris la concurs”, a declarat Stelian Aivancesei, sef serviciu RUNOS.

De altfel, pe cele opt posturi de infirmier s-au inscris 28 de candidati, iar pentru 2 posturi de ingrijitori vor concura 3 persoane. Dosarele au putut fi depuse pana la 16 noiembrie, iar examenele vor incepe cu data de 25 noiembrie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )