Connect with us

Evenimente

Echipaj de la ambulanţă, agresat de un pacient. Agresorul a aruncat cu pietre după cadrele medicale

Published

on

ambulanta flamanzi intoxicati  (1)

Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta a avut parte, astazi dupa-amiaza de un incident nefericit in timp ce s-a deplasat la o solicitare.

Cand au ajuns la Oraseni Vale, cadrele medicale au gasit la fata locului un barbat de 42 de ani care avea o rana la nivelul capului, dupa ce in urma unui conflict a fost lovit de un vecin cu o coasa. Victima a avut o atitudine recalcitranta fata de cadrele medicale din ambulanta. A inceput sa tipe, sa vorbeasca vulgar si sa arunce cu pietre in salvatori si in ambulanta. Cadrele medicale au fost nevoite sa ceara ajutorul Politiei.

Politistii l-au preluat pe barbat si l-au adus in urgente. Vecinii din sat au povestit ca nu este prima data cand omul devine agresiv cu cei din jur. Probabil si cu localnicul care l-a lovit s-a intamplat la fel.

“Echipajul a trebuit sa faca fata unui caz mai dificil. Pana la urma s-a reusit imobilizarea pacientului, dar acesta era foarte greu de imobilizat iar asistentul care a fost la fata locului s-a expus unui risc major, dar a rezolvat cu bine datorita experientei din teren”, a declarat medicul Nicusor Curteanu, SJA.

Nu este prima data cand cadrele medicale de la Ambulanta sunt expuse la pericol din cauza pacientilor recalcitranti, violenti si agresivi. Recent, un alt echipaj de la SJA a avut parte de o experienta neplacuta. Cadrele medicale au mers la o solicitare si cand au ajuns la fata locului au dat peste niste persoane de etnie roma care au sarit la bataie si le-au amenintat cu cutitul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad