Connect with us
banner ad

National

A pierdut banii la păcănele după care a luat arma tatălui său şi şi-a terorizat părinţii

Fiul unui vanator din Stulpicani si-a terorizat parintii dupa ce a luat arma tatalui sau si cartuse si a plecat ptrin padure, sambata. La momentul incidentului, tanarul era baut,a profitat de faptul ca parintii lui erau la o petrecere si a luat arma din casa. Suparat ca pierduse multi bani la jocuri de noroc si acumulase datorii iar parintii nu au vrut sa ii dea bani in ziua respectiva, acesta a pus mana pe telefon si i-a anuntat pe parinti ca are asupra lui pusca si cartusele si ca va veni dupa ei la petrecere pentru a le da o lectie.

Distribuie pe:

Published

on

arma pusca vanatoare

Fiul unui vanator din Stulpicani si-a terorizat parintii dupa ce a luat arma tatalui sau si cartuse si a plecat prin padure, sambata. La momentul incidentului, tanarul era baut,a profitat de faptul ca parintii lui erau la o petrecere si a luat arma din casa. Suparat ca pierduse multi bani la jocuri de noroc si acumulase datorii iar parintii nu au vrut sa ii dea bani in ziua respectiva, acesta a pus mana pe telefon si i-a anuntat pe parinti ca are asupra lui pusca si cartusele si ca va veni dupa ei la petrecere pentru a le da o lectie.

Speriati, parintii, care se aflau la o taiere de mot in casa unor amici, au sunat la 112 si au cerut ajutorul politistilor. Avand in vedere gravitatea situatiei sesizate si potentialul de escaladare a pericolului prin utilizarea armei letale si a munitiei in mod necontrolat de catre o persoana aflata intr-o evidenta stare de tulburarea in urma consumului de alcool si a unui conflict intrafamilial, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa complexa din cadrul IPJ Suceava, sub coordonarea conducerii inspectoratului.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )